Tarih: 27.12.2014 12:02

Kartepe Belediyesi’nden hayırseverlere teşekkür belgesi

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in göreve gelmesi ile hızlı ve sonuç odaklı bir yönetim anlayışının hakim olduğu Kartepe Belediyesinde katılımcı ve şeffaf yönetim modeli başarıyla uygulanıyor. Bu kapsamda sanayicilerin desteğini de yanına alan Kartepe Belediyesi sosyal belediyecilik gereği Ramazan ayında başlattığı ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve erzak yardımlarını da ara vermeden sürdürüyor.

 

Kartepe ilçesinde ramazan ayında düzenlenen iftar yemekleri ve yardıma muhtaç ailelere erzak temini, evinde yemek pişiremeyecek kimsesi olmayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi kimsesizlere sıcak yemek yardımlarına katkısı olan sanayici ve iş adamları iş yerlerinde ziyaret ediliyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına Kartepeli sanayici ve işadamlarını işyerinde ziyaret eden Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün yardım çalışmalarına katkı verenlere teşekkür belgelerini takdim ediyor.

 

Fabrika ziyaretleri ile iş adamları ve sanayicilere yaptıkları yardımın ne şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı ve yapılan bu anlamlı destek sayesinde alınan hayır dualarını ileten belediye yetkilileri, “En yoğun göç alan ilçeler arasında yer alan Kartepe’de artık Kartepeli olan vatandaşlara karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. İlçemizde yaşamayı tercih eden vatandaşlarımız arasında birçok ihtiyaç sahibi aile de var. Bu ailelerin tespit edilmesinde ilgili müdürlüğümüz muhtarlarımızla birlikte koordineli bir çalışma yürütüyor.

 

Belirlenen ailelere sıcak yemek ve erzak yardımında bulunmaktayız. Gizli kahramanlar olarak nitelendirdiğimiz hayırseverlerin de desteğiyle kesintisiz bu hizmet sürmektedir. Belediye olarak bizler de sosyal sorumluluğunu yerine getiren kurumlarımıza ilçe halkımız adına şükran ifadesi olarak bir teşekkür belgesi hazırladık” dedi.Başkan Üzülmez adına sanayici ve işadamları ile hayırseverlere teşekkür belgeleri kurum ziyaretleri ile takdim ediliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —