Tarih: 12.06.2014 09:48

Kars-Ardahan-Iğdır gençleri toplanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kadın ve Gençlik Kolları’ndan sorumlu dernek yöneticisi Levent Altun, 12 Haziran Perşembe akşamı dernek merkezinde yapılacak toplantı ile gençlik kolları oluşumunun gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Bir süre önce Dernek yönetim kurulu olarak yapmış oldukları toplantıda, Gençlik ve Kadın kolları oluşumu konusunda karar aldıklarını söyleyen Levent Altun, “Kadın kollarımızı kurduk ve çok başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Şimdi de gençlik kollarını kurmak için çalışma başlattık. Yapacağımız toplantıya tüm Kars Ardahan ve Iğdırlı gençlerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Dernek merkezinde saat 19.00’da yapılacak toplantıya katılımın çok yoğun olması bekleniyor.Dernek Başkanı Metin Baytöre de, kadın kollarının ardından gençlik kollarının da derneğe güç katacağını belirterek, “Bölgemizdeki gençlerimizi ve kadınlarımızı derneğimize güç katmaya çağırıyoruz. Gençlik ve Kadın kollarımız ile derneğimiz çok daha fazla güçlenecek ve çok daha güzel etkinlikler gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —