Tarih: 08.06.2018 16:43

Karneleri Vali Aksoy dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

2017-2018 eğitim öğretim yıl sonu karne dağıtım töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla Gebze’nin Kargalı köyünde gerçekleştirildi. Kargalı İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programa Aksoy’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şenol Tekgöz, okul müdürü Reşat Bilir, öğretmenler, veliler ve köy sakinleri katılım gösterdi.

1 dönemi daha geride bırakıp, bir üst sınıfa geçen öğrencilerin coşkusu ve heyecanı görülemeye değerdi. Öğrenciler bir dönem boyunca bin bir emekle hazırladıkları halk oyunu ve muhteşem bağlama dinletisini kent protokolünün beğenisine sundu. Karne dağıtım töreninin ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Eğitim öğretim yılımızı bugün itibariyle tamamlıyoruz. Bin 257 okulumuzda 23 bin öğretmenimizin eğittiği 384 bin 412 öğrencimiz karnelerini aldı” dedi

Sözlerine devam eden Aksoy, “Öğretmenlerimizden, öğrencileri tatilde dinlenerek önümüzdeki yıla hazırlanmalarını istiyoruz. Tatilde kendilerini geliştirmeliler. Velilerimizde beklentinin altında not alan öğrencilerimize dikkatle yaklaşmalılar. Kırıcı davranmamalılar. Bugün bir hayırseverimizin katkılarıyla oluşturulan kodlama sınıfının açılışını gerçekleştirdik. Kocaeli’deki tüm okullarda en az bir enstrüman çalabilecek şekilde öğrencilerimizin eğitilmesi yönünde çalışmalar yapıyoruz” açıklamalarında bulundu. 

01-(medium)-(1)-001.jpg08-(medium)-001.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —