Tarih: 19.01.2012 12:41

Karla mücadele ekibinden gece mesaisi

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova da oluşabilecek buzlanma ve yoğun kar yağışına karşı 30 kişilik ekiple hizmet veren Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takviyeler ile personel sayısını 60’a çıkardı. Üç vardiya çalışan Karla Mücadele ekibinde bulunan 4 tuzlama kamyonu, bir greyder, bir JSB ve çeşitli iş makineleri ile 14 Ocak Cumartesi gününden itibaren gece gündüz aralıksız çalışıyor. 

 

 

Buzlanma ve don olaylarının en çok yaşandığı 17, 18 Ocak Salı ve Çarşamba geceleri aralıksız çalışma sergileyen Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri Çayırova genelinde vatandaşların herhangi bir olumsuz durum yaşamamalarının önüne geçmiş oldu. Çayırova Belediyesi Garaj Amirliğinde konuşlandırılan karla mücadele ekibi 60 kişilik kadrosu ile olası kar yağışı ya da olumsuz bir durumda harekete geçerek olaylara çok kısa bir zamanda müdahale ediyor.

 

 

 

Her gün 4 tuzlama kamyonu ile ilçe genelinde çalışma yapan ekipler çalışmaları geceleri daha da sıklaştırıyorlar. Günlük hava tahmin raporları alırken ve bu raporlar doğrultusunda hareket eden ekipler gerekli ekipman ve donanım ile 24 saat teyakkuz da bekliyor. Yetkililer, vatandaşların kış hava şartlarında araçları ile sürat yapmamalarını ve don olaylarına karşı araçlarında zincir bulundurmaları gerektiğini söylediler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —