Tarih: 14.06.2021 20:19

Karısından sık sık dayak yediği iddia edilen Cesur Bölükbaşı kayboldu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Gebze'den kaybolan Cesur Bölükbaşı 8 Haziran Salı gününden beri aranıyor. Yazılımcı olan Cesur Bölükbaşı'na karısı 1 haftadır ulaşamıyor. Cesur Bölükbaşı'nı aramak için eşi ve kardeşleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Cesur Bölükbaşı'nın eşinden şiddet gördüğü de ailenin iddiaları arasında yer alıyor. Canlı yayına bağlanan ve eşi Sevda'nın da orada olduğunu düşündüğü Cesur Bey'in konuştuğu kadın Sevilay Hanım da şiddeti doğruladı. Sevilay, "Cesur evlendiğinden beri eşinden dayak yiyordu" dedi. 

Cesur Bey'in eniştesi Ercan Olçum kaybolduğunu sonradan öğrendiğini, Sevda Hanım'a sorduklarında kayboldu dediğini, neden bize söylemedin dediklerinde ise, "Siz Bursa'da oturuyorsunuz" dediğini iddia etti. Ercan Bey, Sevda Hanım'ın Cesur Bey'e bıçak çektiğini ileri sürdükten sonra Cesur Bey'in ablası ise kardeşinin sürekli elinde, yüzlünde tırnak izleri olduğunu, eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia etti. Ercan Bey, akıllarına kötü şeyler geldiğini, eşi tarafından bir şey yapılabileceğini söyledi.

Eşi Sevda Bölükbaşı İddiaları Yanıtladı

Cesur Bölükbaşı’nın eşi Sevda Bölükbaşı eşini dövmediğini iftira attıklarını belirtti. “Ailesi beni başından beri istemedi. Ben eşime şiddet uygulamadım varsa kanıt gösterilsin” diyerek iddiaları reddetti. Cesur Bölükbaşı’nın eşi sürekli evde gerginlilk yarattığını, kırıp döktüğünü belirten aile Cesur Bölükbaşı’nın kaybından eşi Sevda Bölükbaşı‘ndan şüpheleniyor.

Canlı yayına telefonla bağlanan Sevilay isimli kişi başta Müge Anlı olmak üzere herkesin sinirlerini zıplattı

 Cesur Bölükbaşı’nın eşi Sevda Bölükbaşı görüşmelerini istemediğini belirten telefon görüşmesi yaptığı halde konuşmaya devam eden Sevilay hanım biz sadece sohbet ediyoruz. Kocasını herkesden kıskanıyor. Bizim aramızda bir şey yok” diyen kadın herkesi kızdırdı. Sevda Bölükbaşı’nın “evliyiz kocamla konuşmasını istemiyorum” demesi üzerine evliyseniz bana ne” demesi de herkesi çıldırttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —