Tarih: 21.01.2017 15:08

Karın Germe Estetiği Nedir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Karın bölgesinde yağ birikimine bağlı olarak sarkan derinin, estetik müdahaleler yardımıyla yeniden toparlanması işlemi, karın germe estetiği olarak adlandırılır.

Ne İçin Yapılır?

Hamilelik sürecini geçirirken karın bölgesinde sarkmalar oluşan ve çatlaklar meydana gelen kadınlara veya aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak sarkmalarından şikayetçi olan kişilere yapılabilir. Fazla deri görünümünü ortadan kaldırmak, vücudu deforme olmuş gösteren sarkık görüntüyü düzeltmek için yapılır.

Kimler Yapabilir?

Karın germe ameliyatı, doktorun uygun gördüğü, belli bir kilonun üzerindeki hastalara yapılmaktadır. Yani isteyen herkes bu ameliyatı olamaz. Belli kilo verme programlarıyla hastanın ameliyata uygun kiloya düşmesi hedeflenir, ardından operasyon gerçekleştirilir. Karın germe operasyonları ile birlikte başarılı şekilde yaptığımız yüz germe operasyonunu sıklıkla birlikte yaptığımız bir operasyondur.

Nasıl Yapılıyor?

Karın germe estetiği, mutlaka alanında uzman ve deneyimli doktorlar tarafından, hijyenik bir ameliyat ortamında yapılmalıdır. İsveç Klinik, uzman kadrosu ve güvenilir ortamıyla karın germe estetiği için en doğru adreslerden biridir. Genel anestezi uygulanarak yapılan karın germe estetiği, karnın alt kısmından açılan bir kesik ile gerçekleştirilmektedir. Fazla yağlar ortadan kaldırılırken deri toparlanarak fit, düz bir karın hedeflenmektedir.

Cerrahi İşlem Ne Kadar Sürüyor?

Cerrahi işlem yaklaşık olarak 2 ile 4 saat arasında sürmektedir. Fiyatlar da yine uygulamanın mini bir bölgede mi yoksa tüm karnı kapsayacak şekilde mi yapılacağına göre değişkenlik göstermektedir.

Karın Gerdirme Ameliyat Süreci

Ameliyat sonrasında kesiğin izi kalmaktadır ancak bu iz, hastayı en az rahatsız edecek şekilde, kıyafetlerle ve iç çamaşırıyla kapatılabilecek şekilde yapılmaktadır. Ameliyat bittikten sonra hasta hastanede maksimum üç gün süreyle misafir edilir, özel korse uygulamaları yapılarak karnının iyileşme süreci hızlandırılır. Operasyonun etkilerinin tamamen ortadan kalkması ve iyileşme süreci bir ayı bulmaktadır. Ameliyat sonrasında bir miktar şişlik ve morluklar oluşsa da, bunlar da zamanla ortadan kalkmaktadır. Ancak tüm bu zahmete rağmen, sonunda düz bir karına sahip olunur. Kıyafetlerin altında kötü bir görüntü sergileyen, kişinin özgüvenini zedeleme ihtimali taşıyan sarkıklık giderilir. Ameliyat süresince ve ameliyat sonrasındaki dönemde bir sorun yaşamamak, en iyi koşullarda operasyonunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, karın gerdirme için İsveç Klinik en doğru adres olacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —