Tarih: 02.06.2015 10:17

Kardeşi uyuşturucu almasın diye ayaklarını bile kırmış

Facebook Twitter Linked-in

Kardeşi uyuşturucu almasın diye ayaklarını bile kırmış.Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşayan Sevinç K. (30), kardeşinin uyuşturucu kullandığını görünce hayatının şokunu yaşadı. 3 yıldır uyuşturucuya karşı mücadele eden abla, kardeşi torbacılık yapmasın diye eroin aldığını anlattı.
 
Sevinç K., “Uyuşturucu kullandığını geç fark ettik. Evden paralar gitmeye başlayınca olayı anladık. Kardeşim Muratcan’ım 3 yıldır bağımlı. Kurtaramadık. Para bulmayınca bu illeti almak için ya torbacılık yapacak ya da hırsızlık. Bunu yapmasın diye kendi ellerimle para verip uyuşturucu almasına göz yumuyorum” dedi.
 
ÇİP İŞE YARAMADI
 
Kardeşini önce AMATEM’e yatırdıklarını ifade eden genç kadın, tedavide fayda göremeyince bu seferde çareyi çip taktırmakta bulduklarını kaydetti. Ancak çipin de işe yaramadığına vurgu yapan abla, “Ellerimle büyüttüğüm kardeşim gözümün önünde eriyor” diyerek uyuşturucuya isyan etti.
 
AYAKLARINI KIRDIM
 
Canından çok sevdiği kardeşini uyuşturucu almasın diye ayaklarını dahi kırdırdığını aktardı. Sol ayağındaki kırıklıkların 3 ayda iyileştiğini belirten Abla Sevinç, Muratcan’ın 3 ayın sonunda soluğu yine esrarda aldığını söyledi.
 
Abla, “Gözümden sakındığım kardeşim uyuşturucudan ölmesin diye ayağını kırdım. Gitmesin de içmesin diye. 3 ay evde yattı. Krizler atlattı durdu. Ama almadım. Ayakları iyileşir iyileşmez yine pisliğine geri döndü. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım” ifadesini kullandı.
 
YEMEKLERİN TADINI UNUTTUM
 
Uyuşturucuya 16 yaşında başladığını anlatan Muratcan K. (19) ise en sevdiği yemekleri bile yiyemediğini belirtti. Muratcan “Her şeyim gitti. Ailem bana çok güvenirdi şimdi o güven yok. Tat alamıyorum. Sevdiğim yemeklerin tadını bile unuttum” dedi. bugün




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —