Tarih: 17.10.2015 12:19

KARAOSMANOĞLU;SALDIRIYI KINIYORUM,TAŞ OCAKLARININ TAKİPÇİSİYİM

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir  meclisi terörü kınadı

Toplantının açılışında Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını meclis olarak lanetlediklerini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ”Bu hain saldırı kardeşliğimize yönelik yapılmıştır. Kardeşliğimize yönelik yapılan bu tuzaklar, bunu yapanların üzerlerine dönecektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda Ankara’da birçok vatandaşın vefat ettiği terör saldırısına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ”Terör bir insanlık suçudur. Oradaki acı benim de, sizin de, Türkiye’nin de acısıdır. Hatta tüm dünyanın acısıdır. Bu saldırıyı yapanların arkasındaki, onları eğiten, insanlık dışı haline getiren, onu destekleyenler asıl olaydır. Onları Allah’a havale ediyorum, lanetliyorum’’ dedi.

AKREP ONLARIN ÜZERİNE DÖNECEK

“Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile terör akrep gibidir’’ sözünü kullanan Başkan Karaosmanoğlu, ”Bir gün gelecek bunları destekleyen güçleri o akrep sokacaktır. Onlar sevindiler. Çünkü vicdanları yok. Türkiye’yi üzmek isteyenler sevinmiştir. Asma Türk halkı sevinmedi. Bu acı Türk halkının acısıdır. Bu acı vicdanı olanların acısıdır. İnanıyorum ki bunları yapanları devletimiz ortaya çıkaracak. Düşmanımız kim ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

DİZ ÇÖKTÜREMEZLER

Bir insanı öldürmenin tüm insanlığı öldürmek gibi olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ”Bir insanı yaşatmak tüm insanlığı yaşatmak gibidir. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Bir daha ülkemizde bu acıların yaşanmamasını Allah’tan temenni ediyorum. Ülkemizde barış kardeşlik olmasını temenni ediyorum. Kardeşliğimize kurulan bütün tuzaklar inşallah kendi başlarına dönecektir. Diz çöktüremezler Türkiye’ye” şeklinde konuştu.

BİR OLMALIYIZ

Başkan Karaosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; ‘’Eskiden beri var olan saldırıları artık açıktan yapamıyorlar. Eskiden Hacivat ve Karagöz oyunu olurdu. Perdenin arkasından birileri onları yönetirdi. İşte terör örgütleri de onları oynatanlar gibidir. Bizim asıl işimiz onlarla olmalı. Onun için Türkiye güçlü olmalı, bütünlük olmalı. Teröre karşı hep beraber olmalıyız.”

TAŞ OCAĞI BENİ DE RAHATSIZ EDİYOR

Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı 109 gündem maddesi görüşüldüğü meclis toplantısının sonunda Başkan Karaosmanoğlu, Halıdere’den gelen vatandaşlarını dertlerini dinledi. Başkan Karaosmanoğlu vatandaşların taleplerini tek tek dinlerken, bu bölgedeki taş ocağının görüntüsünün ağacı, yeşili seven bir insan olarak kendisinin de çok rahatsız ettiğini ifade etti.Başkan Karaosmanoğlu bu olaya hukuken idare mahkemesinde girişimlerde bulunduklarının altını çizerek sonuna kadar bu olayın takipçisi olduklarını vatandaşlara bildirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —