Tarih: 26.06.2012 10:20

Karaosmanoğlu'ndan muhalefete yanıt!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KYÖD’ün yeni yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, gazetecilerin Mavi Bayraklı Karamürsel plajıyla ilgili CHP’li yöneticilerin açıklamalarını sormaları üzerine, ‘’Muhalefet iktidarın aynasıdır. Muhalefet vekillerimize her konuda, her zaman bilgi vermeye hazırız’’ dedi.

 

 

 

KARAOSMANOĞLU, AĞABEYDİR

 

 

 

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği(KYÖD) Başkanı Haşmet Belen ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na tanışma amaçlı bir nezaket ziyareti düzenlediklerini söyleyen dernek başkanı Belen, ‘’Başkanımızı kent gündemine yönelik görüşlerimizi paylaşmak üzere ziyaret ettik. Başkanımız, sorunlar karşısında gösterdiği çözüm anlayışıyla ve kişiliğiyle güven vermektedir. Sevdiğimiz, ağabey pozisyonunda bir durumu vardır’’ ifadesini kullandı.

 

 

 

KYÖD KENTE FAYDALI BİR KURUMDUR

 

 

 

Dernek başkanı Belen, Başkan Karaosmanoğlu’nun da KYÖD üyesi olduğunu vurguladı. KYÖD Başkanı Belen ile yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KYÖD, Kocaeli’nde saygın yeri olan, hizmet eden, kente faydası dokunan bir dernektir. Ben yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu. Dernek başkanı Belen, KYÖD üyesi şairlerin Başkan Karaosmanoğlu için imzaladığı şiir kitaplarını ve derneğin dergisini hediye etti.

 

 

 

GAZETECİLER MAVİ BAYRAK’I SORDU

 

 

Öte yandan ziyarette hazır bulunan gazeteciler, Başkan Karaosmanoğlu’na Mavi Bayraklı Karamürsel’in Altınkemer Plajı’na yönelik olarak CHP Kocaeli Milletvekili Hilal Kaplan ve CHP’li yöneticilerin açıklamalarıyla ilgili görüşlerini sordu. Altınkemer Plajı’na Mavi Bayrak veren TÜÇEV’in saygın bir kurum olduğuna ve konunun siyasi hiçbir tarafı bulunmadığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Mavi Bayrak, öyle her yerde bulabileceğiniz bir bayrak değildir. Bunu sağlamanın çok sayıda kriteri vardır’’ açıklamasını yaptı.

 

 

 

MUHALEFET VEKİLLERİNE DAVET

 

 

CHP’li yöneticilerin bu şekildeki açıklamalarının kendisini üzdüğünü dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hafta sonunda Karamürsel plajında binlerce kişiyle birlikte denize girdik. Biz her zaman muhalefet vekillerimizi davet ediyoruz. Her konuda, her zaman kendilerine bilgi vermeye, düşüncelerini almaya hazırız’’ yorumunu yaptı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —