Tarih: 01.05.2015 17:48

Karaosmanoğlu’ndan, 1 Mayıs mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karaosmanoğlu, “Biz, büyük bir aileyiz. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız. El ve gönül birliğiyle bunun için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın emeğinin hakkı kutsaldır. Belediyemizin hiçbir çalışanına beş kuruş borcu yoktur.1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını kutluyorum.

İnsan merkezli en önemli iki ekonomik değer olan emek ve zekânın takdir edilmesi ve bunların öneminin yılın sadece bir gününde değil, her gün saygı ile değerlendirilmesi önemlidir. İşte Hükümetimiz, yaptığı düzenlemeler ile çalışan insanların emek ve zekâ bileşkesine duyduğu saygıyı en açık biçimde vurgulamıştır.

Dünyada sanayi devrimi ile başlayan süreç kapsamında çalışan insanların emek ve zekâlarının sömürülmesine karşı duyulan tepkinin, organize bir karşı koyuşu olan 1 Mayıs’ın bütün çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Evine helâl alın teri ile ekmeğini götüren, çoluk çocuğuna rızkını temin etme derdinde olan o yiğit ve mert insanlarımızla, hemşehrilerimle gurur duyuyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —