Tarih: 29.10.2012 09:48

Karaosmanoglu'dan sert açıklama!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilinde düzenlenen toplantıda ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Başkan Karaosmanoğlu, Bayramoğlu’ndaki bir sitede düzenlenen toplantıda Darıcalılarla sohbet etme ve çalışmaları anlatma imkanı buldu. Toplantıda Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ile yetkililer eşlik etti.

 

 

Kocaeli’nin bir sanayi kenti olduğunu, hızla gelişen sanayinin beraberinde göçü ve çarpık kentleşmeyi getirdiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ancak böyle geldi, böyle gitmez. Kocaeli’nin tümü, köylerde dahil Büyükşehir sınırlarına alınınca, bu kentimiz için yerel hizmetlerin yapılması anlamında milat oldu. 2004’te ilk olarak dersimize çok iyi çalıştık. Önce planlama ve altyapı dedik. Dertlere çare bulmalıydık. Darıca’ya da alt yapısı ve üst yapısı önemli hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Eksikleri öncelik sırasına göre tek tek ortadan kaldırıyoruz’’ ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —