Tarih: 14.06.2012 11:37

Karaosmanoğlu Dönüşüm Mağdurları'nı sevindirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kentsel Dönüşüm Mağdurları Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, dernek yönetiminde yer alan Gebze İnönü Mahallesi sakinlerine, halka rağmen hiçbir şey yapmayacaklarını söyledi. Ziyaretten memnun ayrılan mahalle sakinleri, ‘’Başkanımızın sözü bizim için senettir ‘’ dedi.

 

 

 

DERNEK YÖNETİMİ VE MAHALLE SAKİNLERİ

 

 

Gebze Kentsel Dönüşüm Mağdurları Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ile yönetim kurulunda yer alan İnönü Mahallesi sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Büyükşehir’in Gebze Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç de hazır bulundu.

 

 

 

KENTİ İMAR ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

 

Ziyarette dernek yönetimi ve mahalle sakinleri, kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik görüş ve önerilerini Başkan Karaosmanoğlu’na iletti. Kocaeli’nde halkın huzuru, mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu kenti imar etmek ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bunu halkımızla birlikte yapıyoruz. Halka rağmen, halkımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayız’’ dedi.

 

 

 

KAMULAŞTIRMA SÖZ KONUSU DEĞİL

 

 

Kentin sağlıksız olan bölümlerini değiştirdiklerini, sağlıklı ve sağlam alanlara dokunmadıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamalarla dernek yöneticileri ve mahalle sakinlerini rahatlattı. Ziyarette hazır bulunan daire başkanı Mengüç de, vatandaşın tedirgin olması için hiçbir neden bulunmadığını, kamulaştırmanın söz konusu olmadığını ifade etti.

 

 

 

BAŞKANIMIZIN SÖZÜ SENETTİR

 

 

 

Başkan Karaosmanoğlu ile yaptıkları görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade eden dernek yönetimi ve mahalle sakinleri, ‘’Başkanımıza güveniyoruz. Sözleriniz bizi çok mutlu etti. Başkanımızın sözü bizim için senettir’’ şeklinde konuştu. Dernek yöneticileri, ‘dönüşüm mağdurları’ olan derneğin adını ‘güzelleştirme derneği’ olarak değiştirmeyi düşündüklerini de söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —