Tarih: 03.03.2016 13:23

Karaosmanoğlu dernekleri göreve çağırdı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  Darıca’da bulunan Darıca Erzurumlular derneğini ziyaret etti. Dernekte Erzurumlularla bir araya gelen Karaosmanoğlu’ na ziyarette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette başkanlar ve Darıcalı Erzurumlular görüş alışverişinde bulundular. Derneklerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, dernekle ilgili bilgi verdi. 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Ziyarette seçimden öncede sonrada her zaman Darıcalıların yanlarında olduğunu belirten Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, derneklerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Derneklerinin her zaman kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise hemşerilerine verilen değerden dolayı teşekkür etti. Geçen hafta sonu Darıca Erzurumlular Derneği tarafından kurtuluş savaşı kadın kahramanlarından Kara Fatma’ nın tanıtımı için yaptıkları programdan dolayı memnuniyetini dile getiren  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, derneğin tarihi ve kültüler öğeleri birlik ve beraberlik adına yaşatmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.  

img_6490.jpg
DARICA DERNEĞİNE BİLGİ EVİ
“Milli ve manevi değerlerine en sağlam şekilde bağlı bölgenin insanları olan Erzurumlu kardeşlerimizden Allah razı olsun” diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , “Geçmişte ve şimdi vatan toprakları için canını bu uğurda feda edenlere Allahtan rahmet diledi. Ülkenin pek çok düşmanla sürekli savaşmak zorunda kaldığını ve kalacağını belirten Karaosmanoğlu, birlik ve beraberliği geliştirmek, gençlere bunu öğretmek için hemşeri derneklerinin çok önemli bir rol üslendiğini belirtti. derneklerin oyun oynanıp eğlenilen yerlerden çıkartılması gerektiğini belirten Karaosmanoğlu, gününü gün eden, hiçbir davası olmayan, terazisi olmayan bir gençlik istemiyoruz. Değerleri ile büyüyen, kalkınmak için ülkesine hizmet eden ülkesine sahip çıkan gençler yetiştirmek için ne gerekiyorsa dernekleri bu konuda destekleriz.” ifadelerini kullandı. Derneğe bilgi evi kurulması için gerekli her desteği vermeye hazır olduklarını belirten Karaosmanoğlu, bilgisayarlar ve kütüphane için söz verdi.

Lale KALAYCIOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —