Tarih: 28.08.2015 15:03

Karaosmanoğlu çok kızdı

Facebook Twitter Linked-in

Birbirimize dayanalım, sabırlı olalım. Konuşanı dinleyelim. Burada konuşanı dinleyeceğiz, yapmazsak bereketi kaçar. Sümeyye Erdoğan’a saldıranlar, biz güçlü olursak bunu yapamaz. Bir gazete benim milletvekili adayı olduğunu yazmış. Tam bir yalan.

Yalan ve dolanlara inanmayalım. Birbirimize güvenmeliyiz. Beni üçüncü dönem büyükşehir belediye başkanı seçtiniz. Beni takip edin ve soruşturun. Hesapta soracaksınız. Bu cesaretiniz olacak. Yaptıklarımızın hesabını önce halka, sonra hakka vereceğimize inanıyoruz.

DARILMAK KÜSMEK YOK

Birbirimize daha güçlü sarılmalıyız. 1 Kasım seçimleri önümüzde bir eşiktir. Türkiye’nin tekrar normalleşmesini sağlayacağız. Eğer sağlayamazsak Türkiye sıkıntılarla karşı karşıya kalır ve doğru dürüst hizmet olmaz. Darılmak, küsmek yok. Ben bıktım demek yok. Bizim kitabımızda böyle bir şey yazmıyor.

Pes etmek yok. Sonuna kadar, kanımızın son damlasına kadar, nefesimizin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Eşimizi, dostumuzu alıp sandığa götüreceğiz. Gece gündüz akıllı bir şekilde sandığa gidip, işi sandıkta bağlayacağız" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —