Tarih: 14.02.2012 13:21

Karaosmanoğlu çalışmaları değerlendirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongrelerinin ardından kendisine nezaket ziyaretinde bulunan AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe kadın kolları başkanı Aysel Demirtaş'a iade-i ziyaret yaptı. Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, “Siyaseti insanlara hizmet etmek amacıyla yapıyoruz. Kocaeli'nin 5-10 yıllık süre içinde en az 500 milyonluk yatırıma ihtiyacı var. 40 yıl önce yapılmış altyapılar duruyor. Geçmişte imar planı yoktu, yapılan yatırımlar geleceği düşünerek yapılmıyordu” dedi.

 

 

EN BÜYÜK TEŞKİLATIZ

 

 

AKP teşkilatlarının dünyanın en büyük teşkilatı olduğunu  söyleyen İbrahim Karaosmanoğlu, “Ankara'dan ötede teşkilatı olmayan partiler varken bizim her il, ilçe, köy ve mahallelerde teşkilatlarımız var. Bizi bir arada tutan aramızdaki sevgidir. Ufak tefek ayrılıkların olabilir. Yerel yönetimler vaatandaşların mutlu ve sağlıklı yaşaması için çalışıyor. Hangi belediye öğrencilere laptop veriyordu? Bizim burada başlattığımız projeyi şimdi hükümetimiz Türkiye genelinde uygulamaya koydu” ifadelerini kullandı.

 

 

KARAOSMANOĞLU İDOLÜMÜZ

 

 

İbrahim Karaosmanoğlu'nun kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten ilçe başkanı Ali Korkmaz ise, “Başkanımız enerjisiyle bizim idolümüzdür. Yaptığı hizmetlerle kentimize damgasını vurdu. Yılın belediye başkanı seçilmesi de bunun göstergesidir. Taktir edilen bir duruşu var. Çalışkanlığıyla partimizin yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadı” dedi. Ali Korkmaz, 2014 yerel seçimlerini kazanmayı ve Başbakan Erdoğan'ın ortaya koyduğu 2023 hedeflerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —