Tarih: 29.05.2012 15:19

Karaosmanoğlu birinciliği kaptı!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye de 2009 yılında yapılan genel seçimleri seçim öncesi bire bir tahmin eden Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan "Yerel Yönetimler Performans" araştırmasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları kategorisinde ilk sırada yer aldı. ‘En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı’ sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 67.6 ile birinci oldu

 

 

 

BÜYÜKŞEHİRLERDE ZİRVE KOCAELİ’NİN

 

 

Belediye başkanlarının 3 yıllık performanslarının değerlendirildiği araştırmada 16 büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve en başarılı 15 il belediye başkanının belirlendiği çalışma kapsamında, Türkiye genelinde 'En başarılı büyükşehir belediye başkanı, en başarılı il belediye başkanı ve en başarılı ilçe belediye başkanı' performans oranları belirlendi. Büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ilk sırada yer aldı.

 

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU %67,6 İLE BİRİNCİ

 

 

ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından 31 ilde 386 noktada toplam 45122 denekle yüz yüze görüşme yöntemi kullanılarak yapılan araştırma sonucunda “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı “ kategorisinde Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 67.6 ile birinci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yüzde 62.1 ile ikinci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise yüzde 60.5 ile üçüncü oldu.Araştırmada 'Genel olarak mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?' sorusunun yöneltildiği belirtildi.

 

 

 

2011 DE 1. SIRADA YER ALMIŞTI

 

 

2011 yılının en'leri araştırmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yılın en iyi büyükşehir belediye başkanı seçilmişti. ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi Siyaset, Tüketici memnuniyeti ve Sosyal olayların ışığında 45 kategoride yaptığı araştırmada sorulan 'yılın en iyi büyükşehir belediye başkanı kim?' sorusuna ankete katılanların büyük çoğunluğu 'İbrahim Karaosmanoğlu' yanıtını vermişti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —