Tarih: 04.05.2016 10:17

Karaosmanoğlu, bilgi aldı

Facebook Twitter Linked-in

İleri teknoloji çözümlerini kullanarak, güvenli, ekonomik, kaliteli ve konforlu hizmet sağlama amacıyla kurulan UlaşımPark A.Ş. çalışmalarını sürdürüyor. UlaşımPark A.Ş’yi ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şirketin çalışmaları hakkında Genel Müdür Mehmet Yasin Özlü ve Toplu Taşıma Daire Başkanı Salih Kumbar’dan bilgi aldı.

SUNUM YAPILDI
UlaşımPark A.Ş’de gerçekleştirilen sunumla şirketin çalışmaları Karaosmanoğlu’na aktarıldı. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Yasin Özlü, Toplu Taşıma Daire Başkanı Salih Kumbar ve UlaşımPark Genel Müdür Yardımcısı Zafer Aydın hazır bulundu. 
Toplantıda şirket kurulduktan bu yana gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Karaosmanoğlu’na bilgi verildi. Daha sonra halka daha iyi hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak adına istişare yapıldı. Gelişen şehirlerin en önemli unsurlarından birinin ulaşım olduğunu vurgulan Karaosmanoğlu, "Halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —