• BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,00
  • EURO

    46,65% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4258,55% 0,00
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Karamollaoğlu’ndan seçimler için Fenerbahçe örneği

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Karamollaoğlu, Bursa’da vatandaşlarla buluştu

POLİTİKA 11.06.2018 08:10:00 0
Karamollaoğlu’ndan seçimler için Fenerbahçe örneği

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Temel Karamollaoğlu, Bursa’da vatandaşlarla buluştu. Karamollaoğlu, 24 Haziran seçimleri öncesi Fenerbahçe’de yaşanan başkan değişikliğini örnek göstererek, “Aziz Yıldırım Bey, Fenerbahçe’ye hizmetler yapmış bir kişi. Çok uzun bir zaman yönetimden ayrılmak istemedi. Kongrede bir değişiklik meydana geldi ve bu değişiklik hissedilmiyordu. Dip dalga oluşmuştu, farkına varamadılar. Bu seçimlerde dip dalga Saadet Partisi için su yüzüne çıkacak” dedi. 

Bursa Atatürk Stadyumu meydanında Bursalılarla buluşan Karamollaoğlu, konuşmasının başında beyaz güvercin uçurdu. Kadir Gecesi’nin İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederek sözlerine başlayan Karamollaoğlu, “Bursa benim de şahsen kendi memleketim gibi. Bursa’mız ülkemizin en hızlı gelişen, süratle sanayileşen, tarımda da önemli yeri olan ilimiz. Ancak şehirleşmede son zamanlardaki yükselen binalar biraz bendenizi sükutu hayale uğrattı. Şehirler sadece beton yığınından ibaret olmamalı. Son 15 yıldır özellikle şehircilik anlayışında ciddi bir değişiklik ile karşı karşıya kaldık. Sanki binaların yüksekliği arttıkça daha sağlıklı, modern bir kent haline gelindiği yanlışı doğdu. Şehirler rant kavgalarının yapıldığı mekanlar halinde dönüştü. Şehirlerdeki yapıya bozdular. Biz buna kökten itiraz ediyoruz. Siyasi hayatımda ben de belediye başkanlığı yaptım. Ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Halkın derdiyle dertlenmeden, problemlerine çözüm bulmak mümkün değil. Sayın Cumhurbaşkanı bile İstanbul’a söz gelimi kendisini de dahil ederek ‘ihanet ettik’ dedi. Sahilde 30-35 katlı binalar yükseliyor. Trabzon’da, burada aynı manzaralar var. Ulaşım bir problem haline geliyor. Bursa bir baştan bir başa ikiye bölünmüş gibi. Ortadan raylı sistem geçiyor" dedi. 

"Seçimden sonra kim iktidara gelirse gelsin tahmin edilemeyecek kadar büyük problemle karşı karşıya kalacak" 
"Bir oy ile ne değişir gibi havaya kapılırsanız, bu sayı arttığında beklediğiniz neticenin dışında bir netice doğar" diyen Karamollaoğlu, “Belki de ilk defa bu kadar sorunlar yumağıyla karşı karşıyayken seçime gidiyoruz. Doğru bir karar verilmez, politikalarda değişiklik yapılmazsa bunun zararını herkes öder. Bu hükümet erken seçimi gündeme getirerek bu güne kadarki tavırlarının tersine karar aldı. YSK seçim takvimini hazırlarken zorlandı. İki ayın içine bir seçim sığdırılacak. Bir türlü sıkıntıları göze alarak oluyor bu seçim. Seçimden sonra kim iktidara gelirse gelsin tahmin edilemeyecek kadar büyük problemle karşı karşıya kalacak. Adaletin ülkemizde tam olarak yer etmediğini düşünüyorsak değişime gitmek mecburiyetindeyiz. Bu değişimin de isabetli yapılması gerekiyor. Geçim sıkıntısını daha fazla hisseder hale geldiysek değişime ihtiyacımız olduğu kesin. Partizanlığın arttığına şahit oluyorsak mutlaka değişime ihtiyacımız var demektir” diye konuştu. 

"Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülük kutuplaşmayı derinleştirmektir" 
Türkiye’nin hızla kutuplara ayrıldığını dile getiren Temel Karamollaoğlu, “Farklı düşüncelerimiz olabilir ama bu birbirimizin düşmanı olmamızı gerektirmez. Olsa olsa biz buna rakip diyebiliriz. Sporda bir yarış yapıldığında bu rakipler arasında olur, hasımlar arasında olmaz. Bugün geldiğimiz nokta böyle değil. Bunun bir numaralı sorumlusu AK Parti idaresinin kendisidir. Kutuplaşmadan medet umuyor. Kendi icraatlarıyla toplumdan oy toplayamayacağını görüyor. Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülük kutuplaşmayı derinleştirmektir. Bu seçimlerde omuzlarımıza cumhurbaşkanlığı hükümlülüğü bindirilirse herkesle kucaklaşmaya hazırız. Bu kucaklaşmada hükümetin içindeki ekonomiyi bilen bu düzenden rahatsız olan, dış politikada bu gidişatın isabetli olmadığını düşünen ama bunu dile getirdiğinde dışlananlar var. Bu isimler sandığa gittiğinde 'Saadet' diyecekler. Hükümet problemleri çözmekten aciz. Kimseyi dinlemiyor. En ufacık bir ikaz, tehdit sanki husumetmiş bir algılanıyor. Bu hükümete geri dönmeyecek çok büyük bir kitle var. Onun için yönetim ve sistem değişecek” dedi. 

“Partimiz mecliste en güçlü parti olarak temsil edilecek” 
"İnanıyorum ki bu seçim neticesinde partimiz mecliste en güçlü parti olarak temsil edilecek" diyen Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu şu anda görüyorum. Neden bu kadar kesin konuşuyorum; seçimlerden önce 1 buçuk seneye yaklaştı, görev benim omuzlarıma yüklendi. Türkiye nasıl bir ortamda? Bu problemleri neden yaşıyoruz? Bu konularla ilgili konferanslara başladık. Bizim dışımızda bulunan kesimler bize kulak vermeye ve ‘Ne kadar güzel şeyler söylüyorsunuz, bu güne kadar neredeydiniz?’ demeye başladılar. Biz de, ‘Biz Türkiye’deydik siz bize kulak vermiyordunuz’ dedik. Türkiye’de şimdi bir baskı havası var. Özellikle memur, esnaf, devlette bir yerde işçi olarak çalışanlar kanaatlerini belirtmekte korkuyorlar. Esnafın tepelerine müfettişler geliyor, seslerini çıkaramıyorlar.” 

Aziz Yıldırım örneği 
Fenerbahçe’de başkan değişikliğini örnek vererek 24 Haziran seçimlerinde değişim yaşanacağını ifade eden Karamollaoğlu, “Aziz Yıldırım Bey Fenerbahçe’ye hizmetler yapmış bir kişi. Çok uzun bir zaman yönetimden ayrılmak istemedi. Bu kongrede 4 bine 16 bine oyla seçimi kaybetti. Bir değişiklik meydana geldi ve bu değişiklik hissedilmiyordu. Dip dalga oluşmuştu, farkına varamadılar. Bu seçimlerde dip dalga Saadet Partisi için su yüzüne çıkacak. Fikirler değişecek” dedi. 

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDURAHMAN ASLANTAŞ HAZİRAN AYI DIŞ TİCARET VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

X (Twitter) Videolarını Ücretsiz İndirin: SSSX.io ile Kolay ve Hızlı Rehber

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Çayırovalılar, lavanta hasadında bir araya geldi

Patatesten domatese, mısırdan şeker pancarı ve çaya, ürünleri çiftçilerden alıp fabrikalarında işliyor

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Başkan Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni ağırladı

Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

İzmit Belediyesi Huzur Sokak’ta istinat duvarı çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

En İyi Kombinlerin Yeni Modası: Taktik Pantolon

Artık Zirvede Parlayın: Reels Beğeni Satın Al İmkanı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Kara Yollarında Durum

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Hurda deposundaki yangın plastik kalıp atölyesini de sardı

Darıca’da 3–6 yaş grubu çocuklara özel yaz atölyeleri!

Kocaeli’de hafta sonu enduro fırtınası esecek

Kocaeli’de doğayı keşfetme zamanı

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Çayırova Okuyor Projesi’ne muhteşem final

İzmit Tren Garı’ndaki asansör hizmete alındı

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

KOÜ HEREKE ASIM KOCABIYIK MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Profesyoneller İçin Güç: İş İstasyonları (Workstation) Çözümleri ModernIT'de!

ISINMADAN SPOR YAPMAK KAS YIRTILMASINA NEDEN OLABİLİR !

Yükleniyor

2025 yılında 500 milyon dolar yatırım yapacak Akkök Holding, yüksek teknoloji ve yerlileşmeyle büyüyecek

Coolaer, Eurasia Rail 2025’te ileri soğutma teknolojileriyle öne çıktı

Canovate Group, Eurasia Rail 2025’de gövde gösterisi yaptı

Limak, Global Engineer Girls projesi ile artık İspanya’da

VUSLAT DERNEĞİ KURBAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞINI DUYURDU

İsrail, Gazze'deki katliama devam edeceklerinin mesajını net bir şekilde verdi

Tarihin en uzun eve dönüş kuyruğu

Gazze'de can kaybı 47 bini geçti

Biden durdu, Trump izin verdi! Gelir gelmez İsrail'e sevkiyat yaptı

ABD Başkanı Trump: 1 milyon Filistinli bu iki ülkeye taşınmalı! Gazze'yi tamamen temizleyip 'Bitti' demeliyiz"

Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Başkan Büyükakın, Gazze ile kardeş şehir protokolünü imzaladı

Gebze’nin Sevilen Esnaflarından Berber’s Erkek Kuaförü Sahibi Sezer Karaçay Dünya Evine Giriyor

Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği

Yaz tatili, çocukların ekran başında saatler geçirdiği bir dönem olmak zorunda değil!

Kara Yollarında Durum

5 ilde orman yangını

TÜGİS’ten AB ve BM Destekli “Çocuk İşçiliğine Hayır” Projesi

Memur ve emeklinin zam oranı ne kadar olacak?

Dünyanın en büyük kamerası uzayı görüntüledi

Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı

15 TEMMUZ MİLLÎ BİRLİK RUHU KOCAELİ İL MİLLÎ EĞİTİM KOODİRNESİNDE SANAT VE KÜLTÜRLE GELECEĞE TAŞINIYOR

Büyükakın, Murat Aydın ve yönetimini kabul etti

Önal bu kez siyasi partileri ağırladı

YAKLAŞIK 500 KİŞİ ANKARA’DA

KGF Desteği Beklentiyi Karşılamadı: CHP’li Nail Çiler’den Sert Eleştiri

ERBAKAN’DAN ENGİN KILIÇ’A TAKTİR BELGESİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Tüpraş meclis gündeminde

Gelecek Partisi’nden Yozgat’a Anlamlı Ziyaretler

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar?

Darıca Türkelispor’da kombine kartlar satışa çıktı

Türkiye Futnet Milli Takımı, Avrupa şampiyonasına gidiyor

GÖLCÜK KÖYLER ARASI GELENEKSEL 6. FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Körfez Kent Konseyi’nden Kocaelispor’a tebrik ziyareti

GEBZE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATT

Darıca Türkelispor ‘şampiyon ekiple’ devam edecek!

Güncel Maç Sonuçlarıyla Bahis Stratejinizi Güçlendirin

Güreşçiler minderde terlemeye devam ediyor

Dan Agyei, Kocaelispor’da

16 ülkenin sporcuları Kocaeli’de mindere çıkacak

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.