Tarih: 23.02.2013 12:46

Karabalık'tan Karmek Kurslarını ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Önceki gün de Eşme Kurs Merkezi’ndeki kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Karabalık, “Bu kurslar çok önemli. Bu kurslarda edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız tecrübelerle mahallelerinizde daha itibarlı kişiler olarak daha çok değer göreceksiniz” dedi. 

 

Kartepe Belediyesi bünyesindeki KARMEK kurslarını önemseyen ve her fırsatta kursiyerleri ziyaret ederek ne kadar önemli bir iş yaptıklarına dikkat çeken Başkan Karabalık, önceki gün de Eşmeli kursiyerlerle bir araya geldi. Eşme’de mefruşat ve el nakışı kursunda eğitim alan bayanlara eğitimin önemini anlatan Başkan Karabalık, belediye çalışmaları hakkında da görüş alış verişinde bulundu. Eşmeli bayanlara kurs merkezinde verilen, “İlk Yardım Semineri” sonrası kursiyerlere hitaben konuşma yapan Başkan Karabalık, bayanların boş vakitlerini değerlendirirken eğitim almasına imkan sağlayan KARMEK kurslarına gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Karabalık, “Bu kurs ve seminerlerle hanım kardeşlerimiz farklı branşlarda eğitim alarak kendilerini geliştirmekte.

 

Bu kursları biz çok önemsiyoruz. Basit ama hayat kurtarmaya yetecek bu pratik bilgiler sayesinde diğer insanlar olaylara bakarken sizler bu kurslarda edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız tecrübelerle olaylara müdahale ederek belki de canlar kurtaracaksınız. Can kurtarmaya yönelik pratik bilgiler ve davranışlar, çevrenizde size olan saygı ve itibarın yükselmesine neden olacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —