Tarih: 17.03.2017 09:18

Karabacak’tan Kılıçdaroğlu’na çağrı

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık çalışanlarını ağırlayan Karabacak, yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’na seslenerek; "Avrupa bu sistem değişikliğine 'hayır' diyorsa gelin siz 'evet' deyin. Çıkın bunu kamuoyunda deklare edin" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı. Belediye Sosyal Tesisleri Hilal Kafe de düzenlenen yemeğe, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım ve sendika yönetim Kurulu üyeleri ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ve ilçe genelinde görev yapan sağlık çalışanları katıldı. Yemekte konuşma yapan Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, ülkede sağlık hizmetlerinin gerek alt yapı gerekse de hizmet kalitesi ile çağ atladığını bu dönüşümün en önemli unsurlarından birinin de vefakar sağlık çalışanları olduğunu söyledi. Yıldırım sağlık çalışanlarının döner sermaye, performans sistemi gibi konularla ilgili çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Yıldırım, devlet büyüklerinin bu konuda desteklerini talep etti. Yıldırım ayrıca 16 Nisan da yapılacak olan referandum ile ülkenin büyümesi demokrasinin gelişmesinin önünün açılacağını da vurguladı.

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATILDI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da sağlık çalışanlarının günün 24 saatinde büyük özveri ile çalıştığına dikkat çekerek böyle bir kutlama da bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti.
Karabacak daha sonra konuşmasında hükümetin geçmişten bugüne yapmış olduğu hizmetler ve referandum süreci ile ilgili bilgiler aktardı. AK Parti iktidarının 15 yıldır hem yerelde hem de genelde muhtıralar ve parti kapatma gibi bir takım sıkıntılara rağmen güzel idare ile güzel hizmetlere imza attığının altını çizdi. Sandıkta kaybedenlerin çözümü sokakta aradığını bunun en iyi örneğinin gezi olayları olduğunu ifade eden Karabacak bugün de aynı uygulamanın 'hayır’cılar tarafından yapılmak istendiğini söyledi. 

'BİZİM GİDECEK BAŞKA YERİMİZ YOK'
Karabacak, "Artık partileri bir tarafa bıraktık. Bu seçim başbakan seçimi değil, milletvekili ve belediye başkanlığı seçimi değil, bir sistem değişikliği ile alakalı yapmamız gereken değişiklik. Ben buradan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum; eğer siz bu ülkeyi seviyorsanız, bu ülkenin güçlenmesini, bu ülke insanının birlik ve beraberliğini istiyorsanız, Avrupa bu sistem değişikliğine 'hayır' diyorsa gelin siz 'evet' deyin. Çıkın bunu kamuoyunda deklare edin. Bu ülkenin dirliği, beraberliği için beraber olalım bu noktada. Yarın siz adayınızı belirleyin hükümet seçimlerinde size güvenen, inanan her Türk vatandaşı oy verecekse hiç sorun yok ama bugün birlik zamanını gösterin. Bu ülke çok zor bir süreçten geçti 40 yıldır içimize sızmış, aileleri parçalamış FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz da bu ülkeyi bölmek adına atmış olduğu adıma bu millet sahip çıktı. Bunları unutmayacağız biz siyasi görüşlerimizi bir kenara koyup aklıselim içerisinde güçlü, müreffeh, bölgesinde ve dünya da güçlü bir Türkiye’yi kurabilmek için güçlü siyasi iktidarların bu ülkeyi yönetmesine ihtiyacımız var. Bundan dolayı bizler bir beraber olmak mecburiyetindeyiz. Bizim başka ülkemiz yok. Gidecek bir yerimiz yok" ifadelerini kullandı. İSA TURHAN
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —