Tarih: 05.02.2013 10:57

Karabacak’tan dernek ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Göreve geldiği günden itibaren sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olan ve zaman zaman dernek ziyaretleri yaparak üyelere ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Karabacak bu çerçevede hafta sonu Bolulular Derneği’ni ziyaret ederken ,Başkan Karabacak’a büyük ilgi gösteren Bolulular hemşerilerini bağrına bastılar. Bolulular Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Karabacak ve ekibine teşekkür ederken , “ yoğunlukla Abdi İpekçi Mahallesi’nde ikamet eden Boluluların yeni hizmet anlamında memnuniyetlerini dile getirirken , önümüzdeki dönemde bir çok alanda daha iyi hizmet alacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

 

DERNEKLERİMİZLE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Başkan Yılmaz’ın ardından söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise , öncelikle sinevizyon şeklinde hazırlanan sunumla ilçede yaptıkları hizmetlerini dernek üyelerine anlatırken , görev yaptıkları süre boyunca sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte güzel projelere imza attıklarının altını çizdi. Başkan Karabacak özellikle yöresel derneklerle birlikte organize ettikleri ve yedi yıldır yüzbinlerce insanı Darıca sahilde bir araya getiren Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının şehrin sosyal ve kültürel dokusuna büyük bir renk kattığınıifade ederek, dernek yönetiminin bu yılda aynı coşkuyla düzenlenecek olan etkinliğe şimdiden hazırlanması telkininde bulundu.

 

KÜLTÜR MERKEZİMİZ YÜKSELİYOR

Başkan Karabacak üyelere hafta sonu başta Bakan Ergün'ün yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, bölge milletvekilleri ,Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölge protokolü ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleşen Darıca Kültür Merkezi’nin temel atma törenine de atıfta bulunarak “büyük bir coşkuyla temellerini attığımız Kültür Merkezimiz bir yıl içinde tamamlandığında ilçemiz yıl boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi haline gelecektir. Her alanda marka kent olma yolunda ilerleyen ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —