Tarih: 17.01.2013 11:06

Karabacak Şenkayalılarla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Darıca’da bulunan Dernek binasında bir araya gelen Şenkayalıların kahvaltı programına katılım yoğun olurken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta kahvaltıda Şenkayalılara eşlik ederek ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Kahvaltı Programına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, Darıca Belediye Başkanı Yardımcısı Seyfettin Ağtaş, Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz, Darıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca PTT Müdürü Zafer Kotan, Gebze Eski Belediye Başkanı Mehmet Emin Akın, KEDFE Başkan Vekili Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Tekin Dursun, KEDFE yönetim kurulu üyesi İş adamı Özkan Gedik, KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Fuat Gedik, Darıca-Gebze Erzurum Şenkayalılar Dernek Başkanı Atilla Öztürk, Aşık Nuri Çırağı ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

KARDEŞ ŞEHRİMİZE SELAMLAR

Kahvaltılı toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükür Karabacak, dernek üyelerine Darıca’da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Karabacak konuşmasında “Şenkaya bizim kardeş şehrimiz. Bugün aranızda bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Darıca’da birçok hizmete imza attık. Daha yapacak birçok projemiz var. Bugün sizlere çok önemli bir projemizden bahsetmek istiyorum. İstasyon Köprüsü ile Eskihisar arasında kalan demiryolu alanının üstünün kapatarak kapalı alanın da bir meydan olarak düzenleneceğiz. Tüm bu hizmetleri sizler için yapıyoruz. Hep birlikte Darıca’yı değiştiriyoruz” dedi.

 

ATİLLA ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra söz alan Darıca Erzurum Şenkayalılar Dernek Başkanı Atilla Öztürk ise Kahvaltıya katılan hemşerilerine teşekkür ederek şöyle konuştu: “Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Erzurumlular olarak bizde Darıca’da yaşıyoruz. Darıca’ya yapılan her güzel hizmetin arkasındayız, destekçisiyiz. Darıca hepimizin kenti. Bizde Şenkayalılar Derneği olarak hem ilçemize hem de hemşerilerimize nasıl katkı sağlarız onun çalışması içindeyiz. Hemşerilerimizi bir arada görmekten büyük onur duydum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —