Tarih: 24.03.2012 10:55

Karabacak, Karslıları ağırladı!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Karslılar Yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Kurum, basın, STK ve siyasi parti ziyaret programlarına hız vermeden devam eden Darıca Karslılar Derneği Yönetimi, dün de Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu başkanı Arif Gülen, “Dernek yönetim kurulu bünyemizde 3 Kürt, 3 Azeri, 3, Yerli, 3 Terekeme arkadaşımız var. Ayrıca bu arkadaşlarımız arasında Ak Parti, Has Parti, MHP, Saadet Partisi  ve CHP partilerine mensup siyaset kulavarlarında aktif görev yapanlar da var. Biz siyasi bir partiye yada etnik gruba hizmet amaçlı dernek değiliz. Darıca’nın hareketliliği, sorunları, şölenleri içinde aktif bir noktada yer almak üzere varız” dedi.

 

 

KARSLILAR,  KONYALININ DA BAŞ AĞRISINI GİDERMELİDİR

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise; “Şayet bir Konyalı vatandaşımız başı ağrıdığı zaman Karslılar Derneği’ne gidip bir aspirin alamıyorsa, Darıca Karslılar Derneği’nin varoluşunun bir amacı yoktur. Darıca Karslılar Derneği’nin gücü sadece Karslılar’a yönelik değil tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarına merhem olacak güç yapısının mevcut olduğunu düşünüyorum.Tüm derneklerimiz kendi illeri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ancak asıl ortak payda Darıca’dır” dedi.Ziyaret sonunda Darıca Karslılar Derneği Başkanı Arif Gülen’e bir tablo hediye eden Başkan Karabacak, en yakın zamanda derneğe gelerek bir kahvaltı yapacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —