Tarih: 17.03.2014 10:56

Karabacak Karslılardan destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karabacak dernek üyelerinin birçoğunun Darıca’da ikamet ettiği Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneğinde iki dönem yapmış olduğu çalışmalar ve yeni projelerini  Benliahmetlilerle paylaştı.

 

Dernek Lokalinde katılımın yoğun olduğu ziyaret te İlk olarak selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Mülazim Dursun ”Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri çok yakından takip ediyorum” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programlarına yoğun ilgi gösteren dernek üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında ”Değerli dernek Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok değerli Benliahmet’li hemşerilerim hepinizi saygıyla sevgi ile muhabbetle selamlıyorum.

 

Toplantımız hayırlara vesile olur inşallah bu birlik beraberliğimiz daim olsun. Milletimizin iradesi sandığa düzgün bir şekilde yansısın, millet iradesi nasıl tecelli ediyor ise ona herkes rıza göstersin. Sonuçta hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız .O açıdan farklı siyasi partilerde olsakta mesele ülke meselesi olduğunda bir ve beraber olmamız gerektiği düşüncesindeyiz .Bu süreç siyasi bir süreçtir, projelerle konuşuruz Bel altı siyaset yapılmamalıdır. Sonuçta gelip geçici bir şüreçtir. Darıcamız’ın Nüfusu sürekli artmaktadir.10 yıl içerisinde müthiş bir göç alan bir ilçe olmuştur. Bu da yapılan hizmetlerin ne denli doğru olduğunu göstermektedir” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —