Tarih: 27.03.2014 16:46

Kandıralılar Derneğinde yeni Başkan Erdoğan Görgün

Facebook Twitter Linked-in

Divan Başkanlığını Abdullah Köktürk’ün yaptığı Genel Kurulda Cihat Kaymas ile Tolga Havuç Divan Katibi olarak görev yaptı. Kocaeli Kandıralılar Derneğinde geçen 20 yılda; Sadettin Dündar, Diş Hekimi Turan Sarı, İşadamı Yavuz Güneş, Sanayici Günay Gülcü, Avukat Hüseyin Acurman, Sigortacı Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, İşadamı Recep Yıldız, İzmit Belediyesi İktisat Müdürü Erdoğan Alkan ve Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz’den sonra Erdoğan Görgün Başkan olarak görev yapacak.

 

Başkanların iki yıl görev yaptığı Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 11. Olağan Genel Kuruluna İşadamı Erdoğan Görgün Başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Gündemdeki 8 maddenin görüşüldüğü Genel Kurulda 11.dönemde görev yapmak üzere Yönetim Kurulu (9) asil ve (9) yedek üye ile Denetim Kurulu (5) asil ve (5) yedek üyenin seçimi yapıldı.

 

30 üyeli Danışma Kurulunda Kandıralı Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları yer aldı.Av. Hüseyin Acurman söz alarak eski yöneticilere teşekkür ederken, yeni seçilenlere başarılar diledi.

 

11. Dönemde görev yapmak üzere seçilen;

 

Yönetim Kurulu (Asil)

 

1 – Erdoğan Görgün ( İşadamı)

2 – Doç. Dr. Mehmet Bayrak (Akademisyen)

3 - Harun Reşit Kocagöz (Elektrik-Elektronik Mühendisi)

4 – Günay Gülcü (Sanayici)

5 – Erdal Baykara (Sigortacı)

6 – Abdurrahman Kaymak (Avukat)

7 – Metin Gönül (Reklamcı)

8 – Salim Yaşar (Tesisat Teknikeri)

9 – Dr. Sabri Gürcan (Dahiliye Müt.)

 

Yönetim Kurulu (Yedek)

 

Esat Kaygısız(Elktrik Elektronik Müh.), Songül Filiz, Semih Demirtaş, Muharrem Boz(Teknik Direktör), Umut Bulgurcu(İşadamı), Yiğit Özcan (Gazeteci), Mehmet Ali Sezer(Eğitimci), Yavuz Bektaş(Yurt İşletmecisi), Rahmi Türkyılmaz(Emekli)

 

Denetim Kurulu (Asil)

 

1 - Ahsen Okyar (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir)

2 – İbrahim Yılmaz (Şirket Müdürü)

3 – Ahmet Güngör (Emekli)

4 – Murat Özer ( Müteahhit)

5 – Ramazan Dağtekin (Güvenlikçi)

 

Denetim Kurulu (Yedek)

 

Adem Arı(SAÜ Öğretim Görevlisi), Sertaç Tugay(Ses Sanatçısı), Rafet Sarı(emekli), Nevzat Coşkun(Reklamcı-Brandacı), Ahmet Bozdemir(Gayrimenkul Danışmanı)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —