Tarih: 18.12.2011 10:15

Kandıra suyla hayat bulacak

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlara Namazgâh Barajı’nın inşaatının başladığını anlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Su hayat demektir. Yapımına başlanan barajımızla, içme suyu alt yapımızla, Kandıra adeta yeniden hayat bulacak’’ dedi.

 

 

 

KANDIRA MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

 

Kandıra’da incelemelerde bulunan ve tüm bir günü bu ilçeye ayıran Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneği’ne konuk oldu. Dernek başkanı Mevlüt Akdeniz ve Kandıralı muhtarlar tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan ile İSU Genel Müdürü İlhan Bayram eşlik etti. Ziyarette Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk de hazır bulundu.

 

 

 

BAŞKAN KURMAYLARIYLA KANDIRA’DA

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir’in üst düzey yöneticilerini Kandıra’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu ile Büyükşehir yöneticileri, Kandıra’ya verdikleri değeri her fırsatta gösteriyor. Büyükşehir’in Kandıra’ya olan hizmetlerinden çok memnunuz’’ ifadesini kullandı. Kandıralı muhtarlar, ziyarette Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere köylerindeki ihtiyaçları da iletti.

 

 

SAHİLLER CAZİBE MERKEZİ OLACAK

 

Kandıralı muhtarlara çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bugün tüm günümüzü Kandıra’ya ayırdık. İlk önce inşaatına başlanan Namazgah Barajı’nda incelemelerde bulunduk. Kandıra’ya hayat veren bir eser olacak. Suyun olmadığı yer de hayat da olmaz. Sadece içme suyu değil, tarlaların sulamasında da kullanılacak. 100 yıl boyunca Kandıra ve çevresinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak. Kandıra’nın içinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Altyapı tamamlandığında üst yapıya geçeceğiz. Sahillerimize de el atıyoruz. Sahillerimizin su şebekelerini ve alt yapısını yeniliyoruz. Sahillerimize atık su arıtma tesisleri yapıyoruz. Kandıra’da imar şube müdürlüğümüzü de kuruyoruz. Sahillerimizi iyileştireceğiz ve kontrol altında tutacağız. Kandıra’nın sahilleri daha cazip bir hale gelecek’’ şeklinde konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —