Tarih: 28.10.2015 09:50

Kanaltürk TV Önünde Hareketli Anlar! Polis Kapıyı Kırıp İçeri Girdi

Facebook Twitter Linked-in

Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasını protesto eden vatandaşların Mecidiyeköy'de bulunan bina önündeki bekleyişi gece saatlerinde de devam etti.

Bekleyiş sürerken, İpek Medya binası önüne sabaha karşı saat 04.45 sıralarında otobüslerle çevik kuvvet polisleri ve 2 TOMA geldi.

POLİSİ PROTESTO ETTİLER

Bunun üzerine yaklaşık 50 kişilik grup ellerindeki döviz ve pankartla bina kapısı önünden geçen TOMA ve Çevik Kuvvet otobüslerini alkış ve ıslıklarla protesto etti.

Polislerin geldiği haberini alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da bina önüne gelerek basın açıklaması yaptı.

MÜDEHALE BAŞLADI

Saat 07:00 sıralarında ise bina önünde arbede yaşandı. Ardından polis eylemcilere müdahale etti.


İPEK MEDYA ÇALIŞANLARINA VE MİLLETVEKİLİ TANAL'A SERT MÜDAHALE

Polis, şirket çalışanlarına, gazetecilere ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a sert müdahalede bulundu. Bina önünü savaş alanına çeviren emniyet güçleri, biber gazı sıkarak kalabalığı dağıttı.

BİNANIN KAPISI KIRILDI

Binanın kapısı itfaiyenin yardımıyla kırıldı. Bahçeye giren polisler şirket çalışanlarını sürükledi. Plastik kelepçe takılan bir şahsın elinin kan içinde kaldığı görüldü.

Duruma tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, polis gücüyle kararın infaz edilemeyeceğini söyledi.

CHP Milletvekili Eren Erdem de, eline aldığı megafonla sürekli polis ekiplerini uyardı. Olay yerindeki gerginlik sürüyor.

polis-kapiyi-kirdi-calisanlari-surukledi_x_7821199_95.jpgipek-medya-onunde-hareketli-anlar-arbede-cikti-7821199_6786_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —