Tarih: 02.05.2012 16:21

Kamalak bugün Kocaeli'ne geliyor!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gölcük İlçe Divan toplantısına katılmak üzere bugün ilimize gelecek olan Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak,  partililer tarafından saat 10.45'de Cengiz Topel havaalanında karşılanacak. 

 

 

 

KARTEPE ZİYARETİ

 

  

 

Partililer tarafından Cengiz Topel havaalanında karşılanacak olan genel başkan Mustafa Kamalak, partililer ile birlikte Arslanbey, Suadiye ve Kullar teşkilatlarını ziyaret edecek ve vatandaşlarla buluşacak.

 

 

 

 

İL BİNASINI ZİYARET

 

 

 

Kamalak, partililer ve vatandaşlarla görüştükten sonra saat 13.00'de il binasına geçecek. İl Başkanı Ahmet Kul'dan parti çalışmaları hakkında bilgi alacak olan Kamalak, burada bir basın toplantısı düzenleyecek yerel ve ulusal konular hakkında partisinin görüşlerini kamuoyu ile paylaşacak.

 

 

 

KÖY ZİYARETİ YAPACAK

 

 

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, il başkanlığı ziyaretinden sonra Gölcük ilçesine geçecek. Gölcük İhsaniye'nin üst kısmında bulunan Hamidiye köyüne geçecek olan Kamalak, burada köylülerle bir araya gelecek. Kamalak, akşam saat 20.00'de Gölcük- Kavaklı Kültür Merkezi'ndeki Gölcük İlçe Divan toplantısına katılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —