Tarih: 24.12.2012 11:37

Kalite Grup’tan büyük yatırım!

Facebook Twitter Linked-in

Cumartesi günü yapılan açılışa; Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Pendik AK Parti ilçe başkanı Turgay Kılıç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Kataraş, Pendik Belediyesi İmar Müdürü Tarık Kuru, Tosya Federasyon Başkanı Ali Tekin, TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen ile birçok işadamı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Okunan Kuran tilaveti ve edilen dua sonrası kesilen kurban ile temel atma töreni gerçekleşti. Gebze dışından çok sayıda protokol mensubunun katıldığı açılışa Gebze ve çevresinden davetli olduğu halde protokol üyelerinin katılmaması katılımcıların eleştirilerine neden oldu. 

 

YILDIZ PARK Hakkında; Yaşam mimarı KG GRUP Gebze ‘de ilk projesi ile Gebze ‘ye değer katmaya geldi. Gebze ‘ de yenilenen farklı yaşam tarzını getirdi. Sadece konut değil, hayata değer katan yaşam alanları tasarlayan KG GRUP ( Yıldız Park ) projesi ile Gebze‘de sizin için yepyeni bir yaşam inşa etti. Tek tipte toplam 3 blok ‘ dan oluşan ( Yıldız Park) projesi yeşil alan zenginliği ile ve sahip olduğu deniz manzarası ile birlikte sosyal yaşam ortak kullanım alanları ile birlik ‘ te hem karlı bir yatırım hem‘ de çağdaş yaşam fırsatı sundu. Yenilikçi ve farklı mimarisi, konfor ve rahatlığı bir arada sunan iç mekan tasarımı , deniz manzarasıyla ( Yıldız Park ) KG GRUP Gebze bölgesinde gerçekleştirdiği ilk büyük proje . KG GRUP, Beklentileri en üst seviyede karşılamak amacıyla, bu projeyi tamamen tüketici doğrultusunda tasarladı ve hayata geçirdi , kısaca ( Yıldız Park ) her zaman en iyiye layık olan halkımız şekillendirdi. YILDIZ PARK; Özellikleri; 4000 m2 Arsa üzerine kurulmuş, 4tarafıda yola cepheli önü açık ve deniz manzaralı, Toplam 3blok 70 daire ve 2 dükkan bulunan projede, A blokta 22 daire 1 adet dükkan, B blokta 26 daire, C blokta 22 daire 1 adet dükkan, Ayrıca her katta 6 daire bulunmaktadır, 3000 m2 kapalı otopark, 300 m2 spor salonu ( Fitnees ) LED ışıklı ve şelaleli botanik balıklı havuz, 24 saat güvenlik ve kamera hizmeti, Toplantı ve Yönetim odası, Çocuk parkı, Kamelyalar, Palmiye ağaçları. 

LOKASYON; Özellikleri ; İstanbul‘ un ve Kocaeli in her noktasına ulaşım keyfi ve kolaylığı, Havalimanı ( S.A.W ) 9 dakika ,E-5 Karayolu 1 dakika ,Otoban (Tem ) 4 dakika. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —