Tarih: 09.05.2012 11:27

Kaflı'yı şaşırtan başvuru!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’nin  Gebze’de  düzenleyeceği  Siyaset Akademisi kayıtları sona erdi. Bu konuda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı , İl Yöneticisi Engin Güzel ve Siyaset Akademisi Gebze Koordinatörü Korkmaz Çiçek  açıklamalarda bulundu.

 

 

İLK DERS YARIN

 

 

 

Perşembe günü saat 19:00’da Osman Hamdi Kültür Merkezi’nde başlayacak olan Siyaset Akademisi’nin ilk dersi “Kişisel Gelişim” olacak. Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat, bu konuda katılımcılara ders verecek. Sivil toplum kuruluşları, eski siyasetçiler, bürokratlar, üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri, başhekimler ve siyaseti temelinden öğrenmek isteyen daha birçok kişinin katılacağı “ Siyaset Akademisi” dersleri 10 Mayıs’ta başlayacak ve 6 hafta sürecek ve bu süre içinde toplam 12 ders verilecek.

 

 

 

748 KİŞİ BAŞVURDU

 

 

 

Türkiye’de  ilk kez ilçe bazında Gebze’de yapılacak olan “Siyaset Akademisi” ile ilgili açıklama yapan  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı “Biz de çok şaşırdık. 4 ilçeyle beraber toplam hedefimiz  500’dü fakat tam 748 kişi kayıt yaptırdı. Büyük ihtimalle de  bu sayı 900’e kadar da çıkar. Siyaset Akademisi’nin iyi bir eğitimin yanı sıra en güzel tarafı birçok simanın bir araya gelmesidir. Bize düşen bu saatten sonra ambiyansı çok iyi tutmak olacaktır.” dedi.

 

 

 

GEBZE 1. SIRADA

 

 

 

Siyaset Akademisi Gebze Koordinatörü Korkmaz Çiçek hedeflerinin üzerinde bir katılım olmasından mutluluk duyduğunu belirterek katılıma göre ilçelerin dağılımını açıkladı. Gebze’den 587, Darıca’dan 135, Çayırova’dan 95, Dilovası’ndan 51 kişi Siyaset Akademisi’nde 6 hafta boyunca 12 ders görerek eğitimini tamamlayacak. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —