Tarih: 24.02.2012 10:23

Kaflı'nın hedefi büyük!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gebze Kongresi’nin ardından ilçe başkanlığına seçilen Avukat Cemalettin Kaflı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Teşkilatına güvendiğini söyleyen Başkan Kaflı hedeflerini şu şekilde sıraladı; “Gebze için iyi bir liste oluşturduk. 30 kişilik yönetim kadrosunun 27 tanesi Gebze’nin tecrübeli siyasetçilerinden, teşkilatın içerisinde olan isimler. Ekibimizde çok önemli görevlerde bulunan siyasilerimiz de yer alıyor. Bu ekibime güveniyorum” dedi. 

 

 

"ÇALIŞMALAR HIZLI BAŞLAYACAĞIZ"

 

 

Kongrede seçilen kişi olduğu için tüm herkese teşekkürlerini ileten Başkan Kaflı, “Geçtiğimiz Cumartesi günü güzel bir kongre yaptık. Başta partimizin ileri gelen isimleri olmak üzere delegelerimiz, partililerimiz ve tüm Gebze halkına teşekkür ediyorum. Kongremiz tamamlandıktan sonra hiç hız kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. 18’inde kongremizi yaptık. 21 Şubat’ta saat 16.00’da mazbatamızı aldık. 16.35’te devir teslim törenimizi yaptık. 17.00’de yönetimimizle birlikte ilk toplantımızı yaptık. Hız kaybetmememiz gerekiyor. Buna mecburuz” ifadelerine yer verdi. 

 

 

HEDEF 15 GÜNDE 5 BİN ÜYE 

 

 

Hedefleri hakkında ekibimize bilgiler aktaran Kaflı şunları kaydetti; “Çalışmalarıma start verdik. İlk hedefimiz şuanda 22 bine yakın olan üye sayımızı arttırmak olacak. 15 gün içerisinde partimize 5 bin üye kazandırmayı hedefliyoruz. İkinci aşamada Anayasa çalışmaları için programlarımız olacak. ‘Anayasaya neler katabiliriz, halkımıza neler aktarabiliriz?’ diye düşündük. Konusunda uzman isimlerle teşkilatımızı bütünleştireceğiz ve daha sonra bu konuları halkımızla paylaşacağız” dedi. Seçimle ilgili çalışmaları hakkında da fikirlerine yer verdiğimiz Kaflı, “İlk hedeflerimiz güncel olan çalışmaları yapmak. Çalışmalarımızı belli bir sırayla emin adımlarla yapmaya özen gösteriyoruz. Seçim çalışmalarımız bu hedeflerimizin ardından başlayacak” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —