Tarih: 28.05.2015 09:06

Kaflı’dan Çayırova’ya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova'da kurulan Salı Pazarı'da pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Pazarda tezgah kuran tüm pazarcılarla sohbet eden Kaflı, ziyaret esnasında birde sürprizle karşılaştı. 17 yıl Gebze İstasyon Mahallesi'nde pazarcılık yapan Kaflı, o yıllarda birlikte tezgah kurduğu bir vatandaşla karşılaştı. Bir süre vatandaşla sohbet  eden Kaflı, pazarda esnaftan büyük ilgi gördü.

İSTİRAR VURGUSU

Türkiye'nin istikrarlı siyaset nedeniyle bir atağa kalktığını dile getiren Kaflı; '13 yıl Türkiye'de siyasi istikrardan kaynaklanan bir atılım ve büyüme dönemi var. Bu istikrar başta ekonomi olmak üzere bir çok alanda büyümeyi ülkemize kazandırdı. İstikrarın devam etmesi ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşma yolundaki en büyük temel taştır' dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da bulunan Beyaz Ay Derneği’ni ziyaret etti
Kaflı, engelli çocuklarla vakit geçirdi.AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da bulunan Beyaz Ay Derneği’ni ziyaret etti.  AK Parti Çayırova İlçe ve Kadın Kolları yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, görme engelli çocukların bilgisayar eğitimi aldığı bölümü gezerek çocuklarla bir süre sohbet etti. Daha sonra derneğin faaliyetleri hakkında dernek başkanı Furkan Eşitti ile sohbet eden Kaflı, ‘Hükümetimiz döneminde engelli kardeşlerimiz için birçok adım atıldı. Bu konuda kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —