Tarih: 28.04.2012 12:34

Kaflı ilgiden memnun!

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Gebze Siyaset Akademisi kayıt almaya devam ediyor. Gebze'nin tanınmış iş adamlarından, Nurettin Aslantürk, Gökhan Altintaş, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Cemal Koçyiğit da kayıt yaptıranlar arasındaydı. Siyaset Akademisi'nde Gebze İlçe Başkanı  Av. Cemalettin Kaflı akdemi kayıtlarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ,ilgiden memnun olduklarını söyledi.

 

 

Kaflı gelen başvuruları,  Gebze Siyaset Akademisi koordinatörü Engin Güzel ve Korkmaz Çiçek ile beraber aldığını belirtti.

 

 

 

İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı siyaset akademisine katılan iş adamlarına teşekkür etti. Katılımların hızlı başladığını ve hedeflenen kişi sayısına kısa zaman da ulaşılacağını aktardı. Ayrıca derslerin çok hareketli ve zevkli geçecek dedi. Her kesimden gelen başvurular partimiz adına bizleri sevindirmekte tüm dersler boyunca katılımcılara iyi zaman geçirmeleri konusunda da çalışmalarımızı geniş bir ekip ile yürütmekteyiz dedi. Akademi programının içeriği açısından çok faydalı olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı her kesimden katılımların devamını beklediğini aktardı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —