Tarih: 18.05.2012 12:55

Kadıoğlu'ndan kongre öncesi sert açıklama!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu gündemi meşgul eden iddialar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Halil İbrahim Kadıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

AİDATLARINI BİLE ÖDEMEDİLER

 

 

“Günlerdir kamuoyunu yanıltan beyanatlar, dernekte kazan kaynıyor gibi bildiriler, Derneğin gelmiş olduğu noktayı olumlu ve başarılarını hiçe sayanlara seslenmek zaruriyeti olduğundan basın açıklaması yapmak zorunda kaldım. Bu iddiaları ortaya atanlara soruyoruz, üyelikleri düşürüldüğü iddia edilenleri, şahsım veya 5 kişiden oluşan başkan yardımcım ve hazır mevcut 20 kişilik yönetimimden kime soruldu ve kiminle iştişare edildi de böyle bir kanaate sahip oldular. Çamur at izi kalsın tabiriyle bu beyanatları bulunanlar bir elin parmaklarını geçmeyen bu kişiler bu zamana kadar maddi ve manevi Trabzonlular cemiyetine üye aidatları dahil olmak üzere hiçbir yararları dokunmayan kişilerdir. Bizler yönetim olarak kimsenin üyeliğini düşürmedik. Defalarca üyelerimize mesaj atarak üyeliğini güncelleyin, üyelik aidatlarını yatırın diye uyarımıza rağmen, gerekli ilgi gösterilmedi. Hal böyle ikin 20,05.2012 tarihli kongrede bütün isimleri ortaya koyacağız ve herkesin gelerek oyunu kullansın ve kendine sorsun buraya aidat ödedim mi?.

 

 

LİSTELERİ UNUTMAYIN

 

 

Kişisel bilgilerimi güncelledim mi? Bunuda kendi kişiliklerine bırakıyoruz Sayın hemşehrilerimize soruyorum, bizim yönetimimize girmek için müracat eden şahsı kabul etseydik, herhalde bu gibi yalan yanlış beyanlarda bulunmazdı. Bu konuda haklı bir karar vermiş olduğumuzu gördük. Bu camiaya zarar veren kişilerle asla bir arada olamayız. Sonuç olarak değişik emellere hizmet eden, derneği kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyenlere meydanı bırakmayacağız. Bize akıl vermek isteyenlere önerimiz önce derneğe kuruluşundan bugüne kadar ne verdiklerini beyan etsinler ve attıkları iftiraları ispatlasınlar.”  Öte yandan Başkan Kadıoğlu tüm üyeleri yarın yapılacak olan kongreye davet ederken, isteyen kişilerin liste hazırlayıp seçime girmelerinide doğru olarak karşıladığını söyledi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —