Tarih: 14.03.2021 06:58

Kadıoğlu,Hekimlik bir meslek değil, bir yaşam biçimi olduğunu hatırlatırım

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık camiamızın gurur günü olan, 14 Mart Tıp Bayramı Hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık emekçilerimize kutlu olsun.” dedi.

Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamada ;

” Bizler Covid-19 pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanları olarak, bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışa sahip gece-gündüz demeden Gebze halkına hizmet eden kişileriz. Diğer meslek dallarından bizi ayıran ve varlığına kutsallık atfedilen yegâne meslek hekimliktir. İyileştirmeye ve yaşatmaya vesile olma görevi belki de en zor ve sorumluluğu en ağır mesleklerden birisidir. Zaman mefhumu gözetmeksizin gerek filyasyon sürecince gerekse aşı sürecinde görev yapan ve kapısı çalınan, tüm hastalarının ıstırabını dindirmeden mesaisini bitirmeyen tüm hekimlerimiz için, hekimlik bir meslek değil,  bir yaşam biçimi olduğunu hatırlatırım.”dedi.
İlçe Sağlık Müdürü konuşmasının devamında ise ; Tüm zorluklara rağmen özveri ile çalışmaya devam eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Kendilerine bölge insanımız adına şükranlarımı sunuyorum. Gebzeli vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temennisiyle.” Dedi.

 Haberi Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —