Tarih: 11.11.2013 11:31

Kadınlarla seçim masaya yatırıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlerle yaptığı buluşmanın ardından, bu kez topladığı partili yüzlerce kadınla seçimi kazanmanın yollarını tartıştı. İlçe konferans salonunda yüzlerce kadının katıldığı seçim kazanmanın yolları ve yapılacak çalışma biçimlerinin tartışıldığı toplantıya Çayırova Belediye başkan adayı Timur koç’un yanı sıra İlçe başkanı Rasim Meriç, kadın kolları Başkanı Türkan Kılıç, Gençlik kolları başkanı ve kadın  belediye meclis üyesi aday adayları da katıldı.

 

Kadın olursa her şey daha güzel olur

 

Toplantıda ilk sözü alan kadın kolları başkanı ve Belediye meclis üyesi aday adayı Türkan Kılıç, sadece seçimler açısından değil ülkenin geleceği açısından da kadınların önemine ve CHP’ açından taşıdığı değeri anlatan Kılıç, kadınlar olarak Çayırova’da büyük çalışmalar yapacaklarını ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Rasim Meriç’te, kadınların siyaset ve sosyal hayatta ağırlık koydukları bir ülke ve ilçede her şeyin daha güzel olacağını söyledi.

 

Sizleri dinlemek istiyorum

 

Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç ise, özellikle kadınların el attığı tüm alanlarda seviye, kalite, başarı ve estetik olduğuna dikkat çekerek, 30 mart seçimlerini kadınların fedakarlığı ile kazanacaklarını söyledi. Koç, “nasıl ki ülkemizin kurulmasında kadınlar birinci derecede rol oynadılar, Çayırova’da da kadınlarımız rol oynamalıdır.” dedi.

Tek tek kadınları dinleyen Koç, bu tür toplantıların devam edeceğini, toplantılarda hem öğrenip hem öğreteceklerini, birlikte bu seçimleri kazanacaklarını vurguladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —