Tarih: 30.09.2013 14:06

Kadınların iş hayatına giriş kapısı KO-MEK

Facebook Twitter Linked-in

Son olarak KO-MEK’ in fotoğrafçılık kursiyeri Müjgan Beren, açtığı fotoğrafçılık stüdyosu ile eğitimlerinin karşılığını aldığını gösterdi. Müjgan Hanım, “Kocaeli’nde kadınların iş hayatına giriş kapısı olarak KO-MEK’ i görüyorum” dedi.

 

KO-MEK ile hedeflere ulaşmak çok kolay

 

38 yaşında iş hayatına giren KO-MEK kursiyeri Müjgan Hanım, “KO-MEK kurslarına kendi işyerimi açma hedefi ile başladım. Çünkü ev hanımıydım. Farklı bir şeyler yapmak istiyordum. Yeteneğimin olduğunu düşündüğüm fotoğrafçılık üzerine ne yapabilirim diye düşünmeye başlamışken, KO-MEK kurslarında fotoğrafçılık kursunu duydum ve kursa başladım.  KO-MEK ile hedefime ulaşmak düşündüğümden daha kolay oldu. Kurs hocalarım sayesinde 8 aylık eğitim ve aktif bir şekilde fotoğraf çekimi yaparak kendimi geliştirdim” diye konuştu.

 

KO-MEK sertifikası müşterilerime güven veriyor

 

İzmit Askerlik Şubesinin karşısında açtığı fotoğrafçılık stüdyosu ile iş hayatına giriş yapan KO-MEK kursiyeri, “KO-MEK Sertifikamı müşterilerimin kolaylıkla göreceği bir yere astım. Sertifikam işimde benim kalitemin göstergesi olarak duruyor. Aynı zaman da müşterilerime de güven veriyor” dedi. Müjgan Hanım Kocaeli’ndeki girişimci ruhlu bayanlara da tavsiyede bulunarak, “Şu an İzmit’te sertifikalı tek fotoğrafçı benim. Girişimci ruha sahip olan bayanlar bir şeyleri kafalarına koymuşlarsa yola çıksınlar. Bana bu yolda KO-MEK Kursları çok faydalı oldu” dedi.

 

Gençlere istihdam sağlıyorum

 

“Resim Dizayn” ismini verdiği fotoğraf stüdyosundan birçok hizmet veren KO-MEK kursiyeri, “iş yerimde fotoğraf çekimi, tasarım, nişan, söz, düğün çekimleri yapıyorum. KO-MEK’ de fotoğrafçılık eğitimini almama rağmen birçok bilgi eksiğimi de hocalarım sayesinde tamamladım. Şuan bende düğün, nişan ve cemiyet çekimlerinde genç arkadaşlara iş imkanı sağlıyorum.  Onlara da KO-MEK kurslarını tavsiye ediyorum ” ifadelerini kullandı. Kursiyer Müjgan Beren,”KO-MEK olmasaydı ben iş yeri açma cesaretini gösteremezdim. İş yeri açma sürecinde ve sonrasında KO-MEK Eğitmenlerim ve Kurs Merkezi yöneticileri bana çok destek oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —