Tarih: 13.03.2013 09:36

Kadınlar ahde vefada buluştu

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılıtoplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve eşi Nurten Hanım, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ragibe Hanım, AK Parti İl Kadın KollarıBaşkanı Oya Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve eşi Akgül Hanım, Gebze Belediyesi eski Başkanı Ahmet Penbegüllü’nün eşi Yurdanur Penbegüllü, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatlarında aktif siyaset yapan kadınlar da katıldı.

 

Başımızın tacı  

Toplantıyı bir ahde vefa programı olarak değerlendiren AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın’ın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kaflı’nın ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “365 gün başımızın tacı olan siz değerli hanım kardeşlerimizin hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de önemli başarılara imza atmaları bizleri gururlandırıyor. Özverili çalışmalarıyla siyaset yolunu aydınlatan sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi. 

 

Hergün hatırlanmalı 

Başkan Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, “Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ve Anneler Günü’nde değil her gün hatırlanması gereken siz değerli hanım kardeşlerimiz, özverili çalışmalarıyla siyasette de farkını ortaya koyuyor. Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki ülkemizde kadın hakları ve kadınların siyasete daha aktif bir şekilde katılması noktasında önemli aşamalar kaydedildi hamdolsun” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —