Tarih: 21.03.2023 01:40

Kadın Sweatshirt Modelleri

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle farklı stil ve renklerde gençlerin beğenisine sunulmaktadır. Bu nedenle tarzınıza ve bütçenize uyan birini bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Kadın sweatshirt modelleri ve bu modellerin kullanılması çok geniş bir yelpazede sunulmaktadır. 

Sweatshirt polar ceket modelleri son günlerde çokça kullanılmaktadır. Bu hafif ceket, pamuk ve polyester polardan yapılmıştır. İki ön cep, iki yan cep ve kullanılmadığında kıvrılabilen kapüşonludur. Bu ceketi sıcak günlerde tek başına veya dış katman olarak giyebilirsin.

Kadın Sweatshirt Modelleri ve Kullanım Alanları 

En yaygın sweatshirt türü, çenenizin hemen altına ulaşan ve belinize veya kalçalarınıza kadar inen bir bisiklet yakaya sahiptir. Bazı kapüşonlu sweatshirt'ler, bir gömlek veya tişört üzerine giyildiğinde tüm gövdenizi kaplayacak kadar uzundur.  Kadın sweatshirt modelleri arasında kapüşonlu sweatshirt, diğer bazı modellerde olduğu gibi düğmeler veya çıtçıtlar yerine önü fermuarlı pamuklu malzemeden yapılmıştır. Manşetlerin iç kısmı elastiktir, böylece yerinde kalırlar ve farklı vücut tiplerine uyum sağlayacak kadar esnektirler. Bu modelleri incelemek ve satın almak istediğinde https://www.damlabutik.com.tr/kadin-sweatshirt sayfasını ziyaret edebilirisiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —