Tarih: 28.07.2015 16:46

KAÇIYORMUYUZ TAHSİN BİÇER!!

Facebook Twitter Linked-in

Gebzespor’da bugün şok bir gelişme yaşandı. Kulübe gelen İSU yetkilileri Gebzespor’un suyunu keserek saati mühürlediler. Bütün ısrarlara rağmen İSU Kocaeli Mali Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Biçer umursamaz bir tavır sergiledi.

 

Gebze’yi ve Gebzespor’u hiçe sayan İSU Kocaeli Mali Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Biçer bugün öğle saatlerinde yetkilileri görevlendirerek tesisin sularını kestirdi. Gebze’nin markası, sembolü olan Gebzespor’a bu sezon kaymakamından, belediye başkanına, Emniyet müdüründen Ticaret Odası başkanına, yediden yetmişe herkes destek verip kulübün kurtulması için seferberlik başlatırken Tahsin Biçer’in emri doğrultusunda suların kesilmesi şaşkınlıkla karşılandı. Perşembe günü Fenerbahçe gibi bir takımla hazırlık karşılaşması oynayacak olan Gebzespor’un sularının kesilmesi Gebze’ye resmen ihanet olarak gösteriliyor.

 

“BORCU ÖDEYECEĞİZ” DEDİLER, DİNLEMEDİLER!

Kulüpte yaşanan gelişmelerin ardından Kulüp Başkanı İlker Çakır devreye girerek borcu ödeme konusunda girişimlerde bulundu. Geçmiş dönemlerden kalan borç olan 33 Bin TL ödeme yapılmasına rağmen kalan 18 Bin TL’lik borç için biraz zaman isteyen İlker Çakır’a hiçte ılımlı yaklaşmadılar. Yakın zaman öncesi yeni transferlere yapılan ödemelerden ötürü şuan borcu kapatacak miktarın olunmadığı ancak kısa bir süre bu borcun kapatılacağı bildirilmesi üzerine İSU Kocaeli Mali Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Biçer bildiğini okudu ve taviz tanımadı. Biçer’in iyi yaklaşımlara rağmen bu tavrı kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

 

GEBZE’YE FAYDASI OLMAYANIN GEBZE’DE DE İŞİ OLAMAZ!

Gebze sınırları içerisinde yer alan kurumun müdürlüğünü yapan ancak Gebze’nin en büyük temsil organı olan Gebzespor’a hiç ılımlı yaklaşılmaması resmen Gebze’ye yapılmış bir ihanet olarak gözüküyor. Tahsin Biçer’in Fenerbahçe maçı öncesi böyle kaosa imza atması ise Gebze’yi ülke gündeminde küçük düşürmesine yol açacak durumda. Gebze’ye faydası olmayan kişilerin, İSU gibi bir kurumun makam koltuğunu işgal etmesi hiç etik durmuyor. Bu konuda yetkililerin duruma el koyup Tahsin Biçer’in Gebze’den uzaklaştırılması öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —