Tarih: 27.11.2017 08:52

Kaçakçılığın böylesi görülmedi!

Facebook Twitter Linked-in

İngiltere’nin çok satan tabloid gazetesi The Sun, Arnavutluk’tan kaçak yollarla kamyonetlerin arkasında ve eşyaların arasında saklanarak ülkeye yasadışı yollarla giriş yapan insanların çektiği fotoğrafları yayınladı.

Fotoğraflarda, kalabalık erkek grupları elleriyle selam işareti ve Arnavutluk bayrağının sembolünü yaparken, bazıları da özçekim yaparken görüntülendi. The Sun, “Utanmadan ve zor durumda olmalarına rağmen bir fotoğrafla bu anı ölümsüzleştiriyorlar ve “#yolda” diye mesajlar atıyorlar” ifadesini kullandı.

Kamyonetlerin arkasında nefes almak için özel olarak tasarlanan borularla hayata tutunan ve saatler boyunca yolculuk yapan adamların mutluluğuna dikkat çeken İngiliz basını, Arnavutluk hükümetinin İngiltere’yi bir yumuşak geçiş noktası olarak gördüklerini ifade ettiğini okuyucuların duyurdu.

Başta The Sun ve Daily Mail’de yer alan haberlerde Londra hükümetinin kaçak göçmenleri sınır dışı etmek için çağrıda bulunulurken, “Bu yılın başında 6 Arnavut katilin İngiltere’ye kaçak yollarla girdiği ortaya çıkmıştı” ifadesi dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —