Tarih: 28.11.2013 09:09

Kaçakçılara büyük darbe!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan operasyonda, kaçakçıların buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırın gibi mutfak eşyalarının içerisine gizlediği bir kargo firması ile 22 ayrı gönderide 30 bin 880 paket TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara, 61 kilo gümrük kaçağı çay, 61 kaçak cep telefonu ve 2 bin 800 kaçak kol saati ele geçirildi.

 

Olayla ilgili 44 şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.Gebze KOM Grup Amirliği Kaçakçılık Suçlarına karşı sürdürülen kararlı mücadelenin Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde artarak devam edeceği bildirildi.

 

Kocaeli'de 25 kilo esrar ele geçirildi

 

Öte yandan Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Grup Amirliği ekibi, uyuşturucu madde ticareti ve naklini yapan şahıslara yönelik operasyonda, LPG tankı içerisinde zulalanmış 25 kilo esrar ele geçirdi. Emniyet ekibi, saat 04.45 sıralarında, TEM otoyolu İstanbul istikameti Dilovası rampasında durdurulan Adana plakalı araçta arama yaptı.

 

Aramada, aracın bagaj kısmındaki LPG tankı içerisinde zulalanmış 25 kilo ağırlığında 26 paket toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan C.Ç. isimli şahıs, çıkarıldığı Gebze Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadesinin ardından tutuklanarak Kandıra T Tipi Cezaevine gönderildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —