Tarih: 25.10.2018 16:18

Jazz Company’de dokuzuncu sezon başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Müzik dolu sekiz sezonu geride bırakan Jazz Company, 2 Kasım Cuma akşamı Türk cazının yaşayan efsanesi İlham Gencer ve başarılı vokal Gökçe Hilal ile yeni sezonunu açıyor. "Kültürler şarkılardan geçer" mottosuyla caza farklı bir yorum getiren Mixed Band, 9 Kasım Cuma akşamı müzik severlere renkli bir gece yaşatacak.

Kendine özgü sesini caz formundaki yorumuyla birleştiren Sevil Esen, “Müzik Kutusundan 45’likler” konseptinde geçmişin tozlu sayfalarından gelen caz melodileriyle 16 Kasım Cuma günü nostalji severlerin ruhuna hitap edecek. Soul, blues, funk, pop, latin tarzlarında geniş bir repertuara sahip olan Madam, 23 Kasım Cuma akşamı sahne alacak.

Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran Akustik Bişeyler, 30 Kasım Cuma akşamı müzik severlere doyumsuz bir gece yaşatacak. Country, folk, pop, caz tarzında 60’lı yıllardan günümüze gelmiş kült şarkıların akustik olarak yorumlanacağı bu özel gecede, gitarda Cevdet Alanbay ve Emre Karabulut, vokalde Goncagül Alankaya dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek.

KAYNAK: HABERTÜRK GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —