Tarih: 10.04.2020 16:23

Jassem Alzaabi’nin Türkiye Ziyaretinin Nedeni Ortaya Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla Dubai’de kısa bir sürede tanınan ve büyük iş adamları arasında yerini alan Jassem Alzaabi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türkiye ziyaretine dair sorulan soruların cevabını vermiş oldu. Yaptığı açıklamada Türkiye’ye yatırım yapmak istediğini ve amaçla gezdiğini bildiren Jassem Alzaabi yapacağı yatırımı sektörünü ve hangi Türk iş adamı veya adamlarıyla çalacağını söylemese de en kısa sürede yatırımlarına başlayacağını ifade etti.

 

Jassem Alzaabi gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinin ardından yurt dışı yatırım ortağı arayan birçok ünlü iş adamının dikkatini çekti ve hakkında detaylı raporlar ve araştırmalar yapılmasına neden oldu. Sadece Jassem Alzaabi değil, onun dışında pek çok Dubaili büyük iş adamlarının hakkında da detaylı araştırmalar ve raporlar hazırlatan Türk büyük iş adamları doğru yatırımcı ile gelirlerini arttıracaklarını ve iş piyasasında daha üst sıralara yerleşeceklerini düşünerek bu düşüncelerini olası ortaklık görüşmelerine yer verecekleri öngörülmektedir.

 

0-093.jpg

 

Türkiye ziyaretinde özellikle Antalya şehrini gezdiği diğer şehirlerden daha fazla beğenen Dubaili iş adamının yatırımını Antalya’da yapacağı düşünülse de henüz herhangi bir kimseden açıklama gelmedi. Antalya’nın dışında Doğu Akdeniz’in yaylarının da çok beğenen Dubaili iş adamının Turizm sektöründe yatırım yapacağı ön görülse de Jassem Alzaabi tam olarak yaptığı veya yapacağı yatırımı açıklamadığı sürece bu durum tahminden öteye geçemeyecektir.

 

1-248.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —