Tarih: 20.03.2012 14:59

Jandarmadan şehitler anısına organ bağışı!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Şehitler Haftası dolayısıyla organ bağış kampanyası düzenlendi. Kampanyada organ bağışıyla ilgili bilgilendirme semineri verilen jandarma teşkilatından 24 personel organlarını bağışladı. 

 

 

 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından, "Şehitlerimiz canlarını, gazilerimiz ise organlarını ve uzuvlarını yaşarken feda ettiler ve bizde organlarımızı bağışlamaya hazırız" temalı faaliyet düzenlendi. Bu faaliyet kapsamında, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile koordine kurularak organ bağışı koordinatörlerince organ bağışı konusunda jandarma personeli bilgilendirildi. Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin Balıkesir merkez ve Bandırma ilçesinde organ bağışıyla ilgili konferanslar düzenlediği bildirildi.

 

 

 

Organ bağışı konusundaki konferanslara jandarma personelinden 118 kişilik bir katılım sağlandı. Konferansların ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organ bağışı yapmak isteyen jandarma personeli için kayıt kabulü yapıldı. Toplam 24 jandarma personelinin sağlık müdürlüğü standında organ bağışçısı kartı doldurup kayıt yaptırdığı, organlarını bağışladığı bildirildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —