Tarih: 30.01.2018 08:00

Jakuzili Banyo Dekorasyonu Önerileri

Facebook Twitter Linked-in

Çeşitli rahatsızlıklara sahip olanlardan, yoğun stres altında yaşayanlara ve yorgunluğunu atma fırsatı arayanlara en iyi öneri olarak karşımıza çıkan Jakuzi sistemleri pek çok farklı alternatife sahip olabilir. Bu konu biraz daha teknik… Ancak biz size sahip olduğunuz Jakuzi ile nasıl keyif yapacağınız ve daha da önemlisi Jakuzili banyonuzu nasıl dekore edeceğinizden söz edeceğiz. Madde madde gidelim ve sizin için de dekorasyon uygulama aşamasını kolaylaştırmış olalım. Banyonuzu güzelleştirmenin ne kadar kolay olduğunu da bu sayede rahatlıkla görebileceksiniz.

1. Jakuzili banyo dekorasyonu önerilerine başlarken ilk olarak banyonuzda kullanacağınızda renklerden bahsedelim. Huzurlu ve dinlendirici bir ortam için her zaman renklere dikkat etmek gerekiyor. Banyonuzda ise çeşitli aksesuarlar ile renkleri ekleyebilir ve bu mekânı daha huzur dolu hale getirebilirsiniz. Örneğin, yeşil ve mavi tonları her zaman huzur verici olarak bilinmiştir ve bunun yanı sıra pembe gibi renkler de romantizmi çağrıştırdığından tercih edilebilir. Jakuzili banyonuzda ihtiyaç duyacağınız havlular, mumlar ya da çeşitli banyo ürünlerinde bu tür renkleri görmek size iyi gelecektir.

2. Jakuzili banyo dekorasyonunda olmazsa olmazlardan biri de çeşitli bakım ürünleridir. Banyo tuzları, aromaterapi yağları, mis kokulu sabunlar, köpükler, bath bomb ve benzeri özel ürünler Jakuzi kullananlara keyfi verecek ürünler olduğundan aynı zamanda birer dekorasyon ürünüdür. Banyonuzda bu tip ürünler için bir köşe hazırlamalı, Jakuzinizin hemen yanında yer ayırmalısınız. Bir sepet dolusu ürün de göze hoş görüneceğinden, bu tür bir organize etme şeklini de benimseyebilirsiniz.

3. Jakuzili banyolarda çok zaman geçirilir. Yani hızlıca duş alıp çıkmak değildir amaç. Aksine uzun bir keyif hedeflenir ve aynı zamanda da bir tedavi süreci olarak gördüğümüz Jakuzi keyfinde, en azından yarım saatinizi harcayacağınız düşünülür. Bu durumda da mum gibi dekor ürünleri unutulmamalı. Aynı zamanda hoş da bir ortam oluşturacaktır mum ışığı. Yalnız mumları güvenli noktalara yerleştirdiğinizden emin olmalısınız. Bu sayede loş bir ortam yaratabilir ve tam anlamı ile rahatlatıcı bir banyo dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

4. Banyo dekorasyonunda düzen çok önemlidir. Havluların, bakım ürünlerinin ve benzeri her şeyin bir uyum içerisinde gruplanması ve depolanması gerekir. Bunun için dolaplar, sepetler ve benzeri yöntemler tercih edilebilir. Ancak göz karıştıracak, bir kaos yaratacak kadar çok eşya olmamalıdır göz önünde. Mümkün olduğunca her şey dolapların içerisinde yer almalıdır. Örneğin, Jakuzili banyo dekorasyonunda sadece ihtiyaç olan ürünler ortalıkta görünmelidir. Daha fazlasını dolapların içinde saklamak gerekir.

5. Eğer geniş, adeta bir oda kadar olan banyolardan birine sahipseniz yeşil salon bitkilerini tercih edebilirsiniz. Bu tür bitkiler huzur vericidir. Ayrıca bir de oksijen üretiyor olduklarında, banyonuzda ferah bir atmosfer yaratabilirler. Ancak küçük ve havasız bir banyoda zaten bitkiler yaşamayacağı ve de mantıksız olacağı için küçük bir banyoda bu tür dekor ürünlerini önermiyoruz.

6. Son olarak Jakuzili banyolar için adeta bir tepsi görevi görecek çeşitli özel ürünleri önerebiliriz. Bunlar Jakuzinizin iki yanına tutunacak ve içeceğinizi koyabileceğiniz, belki telefonunuzu koyabileceğiniz bir alan oluşturacak. Yani Jakuzi keyfiniz boyunca rahat olmanızı sağlayacak bir imkân yaratacak. İçeceğinizi yudumlarken Jakuzi keyfinize de devam edebilirsiniz. Belki kitap okuyorsunuzdur ve kitabınızı dahi buraya koyabilirsiniz. Bu yüzden bu tür ürünler kullanışlı olabilmektedir. Bu tür küçük tüyolar size banyonuzda daha fazla keyif alanı oluşturacak, daha şık bir görünüm sunacaktır. Eminiz ki siz de banyonuzun bu yeni hali ile daha mutlu olacaksınız.

Banyonuzda keyifli zamanlar geçirebileceğiniz ve şık ortamlar yaratabileceğiniz jakuzi modellerine Türkiye’nin Lider Jakuzi Uzmanı www.yapiesbanyo.com sitesinden ulaşabilirsiniz

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —