Tarih: 12.07.2012 13:22

İzmit'te vatandaşın yüzü gülüyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın Gündoğdu Mahallesi’ndeki inceleme turuna İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gün, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Demir ve Mehmet Öztürk, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy ve daire müdürleri eşlik etti. 

 

"Başkan Mahallenizde" projesinde İzmit'teki mahallelerin tamamını 1 yıllık bir sürede adım adım gezen İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, tüm mahallelere vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet götürüldüğünü aktardı. Mahalle inceleme gezilerinin sürekli olacağını anlatan Başkan Doğan, "Daha önce de mahalleleri geziyorduk. Ancak yaklaşık bir yıldır bunu sistemli bir şekilde ve ekibimizle yapıyoruz. Bundan sonrada hep halkımızın yanında olacağız. Halkın içinde halk için belediyecilik yapmayı sürdüreceğiz" dedi. haftaki mahalle gezisine

 

Gündoğdu Mahallesi'nden başlayan Başkan Doğan, adımını mahalleye atar atmaz vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı. 7'den 70'e tüm mahallelinin büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Doğan, kendisine iletilen sorunları yerinde inceledi.

 

Mahalledeki sorunları yerinde inceleyen Doğan, Gündoğdu Mahallesinde bulunan tarihi çeşmeler ile ilgili bir çalışma yapılmasını istedi. Daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi, Koca Çeşme Caddesi ve bağlantılı sokaklarda gezen Başkan Doğan, Yasemin Parkı ve Kocaçeşme Parkı’nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisi kapsamında Koca Çeşme Caddesi kaldırımlarının yenilenmesi kararlaştırıldı.

 

Mahalle halkı ile sık sık sohbet eden Doğan sonrasında Gündoğdu Merkez Camii kuran kurslarını ziyaret etti. Buradaki görüşmelerinin ardından çocuklara hediyeler veren Doğan, mahalledeki gençlerin ısrarlarını kıramayarak onlarla okey oynadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —