Tarih: 03.11.2011 15:16

İzmit Belediyesi'nden erken bayram sevinci

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; bu yılın son devlet ikramiyesi, işveren ikramiyesi ve bayram ikramiyesi ile çalışanların maaşları Kurban Bayramından önce çalışanların hesaplarına yatırılacak.

 

 

Hükümetin, kamu çalışanlarının Kasım ayı maaşlarının erken ödeneceği yönündeki açıklamasının ardından, yetkili sendika konumundaki Genel-İş Sendikası yönetimiyle de görüştüklerini söyleyen yetkililer, “ Yaptığımız görüşmede işçilerin Kurban Bayramına daha mutlu ve huzurlu girebilmeleri için maaşlarla birlikte, 2011 yılına ait ikramiye alacaklarının tamamını ödeme kararı aldık. Ayrıca, Belediyemizin temizlik, özel güvenlik gibi hizmetleri için hizmet alımı yaptığımız şirketlerde de bayram öncesinde ödeme yapılacak” dediler.

 

 

 

Belediye’nin Mali Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve şahsı adına tüm çalışanların bayramlarını kutlayarak, çalışanlara maaş ve ikramiyelerini güle güle harcamalarını dileğinde bulundu. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce verilen bilgiye göre, devlet ikramiyesi tutarı 260 bin lira, işveren ikramiyesi tutarının toplamı 560 bin lira, Kurban Bayramı ikramiye tutarının toplamı 104 bin lira, memur ve işçi maaşı 1 milyon 350 bin lira ve hizmet alımı ile çalışan işçi maaşları 700 bin lirayı buluyor.

 

 

İzmit Belediyesi’nde farklı kurumlara gönderilecek 199 personel de dahil olmak üzere şu an 482 işçi bulunuyor. Yapılacak bu ödemelerle İzmit Belediyesi’nde hiçbir işçinin bu yıla ait alacağı kalmıyor. Yaklaşık 3 milyon lira olarak yapılan bu ödemelerle İzmit piyasasının da önemli ölçüde canlanacağı belirtildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —