Tarih: 17.01.2019 07:51

İzmir’in Klima ve Kombi Servisi

Facebook Twitter Linked-in

İzmir ilinde kombi, klima ve birçok beyaz eşya markasının servis hizmetlerini, kurulduğu günden itibaren % 100 müşteri memnuniyeti ile yerine getiren https://egeservisizmir.com sitesi, izmir klima servisi sektörüne de öncülük yapmaktadır. Firma normal servis anlayışının dışına çıkarak, sektöre kaliteli ve garantili hizmetleri ile yeni bir anlayış getirmektedir. Firma, sektörün İzmir bölgesindeki eksiklerini de tamamlamak maksadı ile Buca kombi servisi şubesini de faaliyete geçirmiş, şehrin en soğuk bölgelerinden olan bu ilçenin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Firma kombi sektöründe lider konumda olup, izmir kombi servisi başlığında yapılan internet üzerindeki aramalarda da üst sıralarda bulunmaktadır.

Firmanın Özellikleri

Firmanın diğer servislerden daha çok tutulmasının sebepleri şu şekilde sıralanmaktadır:

1. Hızlı teknik servis: firma İzmir'in tüm bölgelerine en hızlı servis hizmetini vermektedir. Firma ile iletişime geçildiğinde, geniş eleman kadrosu sayesinde aynı gün içinde randevu vermektedir.

2. İşçilik garantisi: firma yaptığı tüm bakım ve onarım ile servis hizmetlerinde bir yıl işçilik garantisi vermektedir. Bir yıl içinde yapılan işten dolayı aynı arıza tekrar ederse, firma ücretsiz olarak onarım yapmaktadır.

3. 7 gün 24 saat çağrı merkezi: firmaya haftanın her günü (tatil ve özel günler dahil), 24 saat kesintisiz olarak ulaşılmaktadır. Firma müşterilerinin mağduriyetini en kısa sürede çözmek için, hizmetlerini mesai saatleri dışında ve tatil günleri de vermektedir. Bu sayede özellikle kış aylarında, müşterilerinin soğuk havalarda servis bekleme çilesini sona erdirmektedir.

4. Onarım garantisi: firma onarım için gittiği evlerde, arızayı onarmadan dönmemekte ve yerinde onarım prensibi ile çalışmaktadır. Geniş yedek parça stoku sayesinde parça bekleme sorununu da çözen firma, tamamen orijinal yedek parça kullanmakta ve parça değişimlerine ilave garanti süresi vermektedir.

5. Profesyonel ekip: firmanın kadrosunda bulunan tüm personeli konusunda uzmanlaşmış, sertifikalı ve deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Firma, bu personeli sayesinde her türlü arızaya müdahale edebilmektedir.

6. Uygun fiyat garantisi: firma sektör ortalamasının altında fiyat uygulamaları nedeni ile çok beğenilmektedir. Firma para kazanmak amacı ile gereksiz değişim ve onarımlar yapmayarak, sadece gerekli müdahalelerde bulunmaktadır.

Diğer Hususlar

Firma, servis, bakım ve onarım faaliyetlerinin yanı sıra montaj ve periyodik temizleme işlemlerini de yapmaktadır. Firma özellikle periyodik temizlik ve bakımlarla, kombi, klima ve beyaz eşyaların daha verimli çalışması ile daha uzun ömürlü olmasını da sağlamaktadır. Firmanın servis verdiği ürünler arasında onlarca markanın klima, kombi, çamaşır ve bulaşık makinesi, buzdolabı, televizyon, termosifon ve fırınlar bulunmaktadır.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —