Tarih: 19.07.2018 14:56

İzmir Tren Beach Aya Yorgi Neredir?

Facebook Twitter Linked-in

Aya Yorgi koyunda bulunan plajlar gündüz beach olarak hizmet verirken akşamları ise club olarak hizmet vermektedir. Bu beachlerde gündüz turkuaz rengi denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, happ hour saatlerinin başlamasıyla da kokteyller ve Dj eşliğinde doyasıya eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Eğlencenin adreslerinden biri de Tren beach club Aya Yorgi İzmir olup, bu beach clun 2017 sezonunda Marrakech yerine hizmet vermeye Tren beach olarak hizmet vermeye başlamış ve Çeşme'nin Dalyanköy'e bağlı Aya Yorgi koyunda 2018 sezonu itibariyle ise beach club konsepti ile hizmet vermektedir.
 
Gündüz Plaj, Gece İse Club,
Tren beach club Aya Yorgi gündüz plaj olarak hizmet vermekte ve gece ise club olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Tren beach club Aya Yorgi'de bir çok ünlü Dj'lerin katılımı ile birlikte gece boyu süren eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Tren beach club Aya Yorgi, haftanın yedi günü misafirlerine eğlence hizmeti sunmaktadır. Ayrıca Tren beach club Aya Yorgi'nin plaj giriş ücreti ise altmış Türk Lirasıdır. Bunun yanı sıra her cuma günü Tren beach club Aya Yorgi'de Kerimcan Durmaz performans sergilemektedir.
 
Eğlencenin Adresi Tren Beach Club Aya Yorgi,
Turkuaz rengi ılık denizin, yeşil ile denizin buluştuğu plajın, hiç batmayın güneşin ve hiç bitmeyen eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak için tercih edebileceğiniz Tren beach club Aya Yorgi nerede? Tren beach club Aya Yorgi, Sakarya mahallesi, Aya Yorgi Yolu ve Aya Yorgi Kuyu üzerinde Çeşme, İzmir'de yer almaktadır. Tren Beach ile ilgili bilgi almak için http://blog.ayayorgihotel.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —